Pneumatske sejalice za kukuruz

Mene kontrola razbijala danas, sejao sam kao da je nema, dva senzora pobenavila i samo zavija.
Izduvao prasinu, brisao ih, sta nisam al' ne vredi.
Vreme oblacno, nema sunca, trebalo bi da radi kao singerica!! Je*o je konstruktor, preksinoc pocelo da zeza, ja sam u njivi i pred kraj jedna baterija ostala bez semena, nece stric da se ljuti, al' bude ruzno!
Prosle god sve normalno sljakalo.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Mene kontrola razbijala danas, sejao sam kao da je nema, dva senzora pobenavila i samo zavija.
Izduvao prasinu, brisao ih, sta nisam al' ne vredi.
Vreme oblacno, nema sunca, trebalo bi da radi kao singerica!! Je*o je konstruktor, preksinoc pocelo da zeza, ja sam u njivi i pred kraj jedna baterija ostala bez semena, nece stric da se ljuti, al' bude ruzno!
Prosle god sve normalno sljakalo.

Cija kontrola je u pitanju i da li su ti oni montirali ili si sam ?

Olt tronik.
Sumnjam malo na onaj konektor sto dolazi sa sejalice na kontrolu.
Maticu, mislis na konektore gde se mogu senzori raskaciti?

Bolji bi bio kontakt sprej za spojeve.
Ali problem što ne drži dugo.
Znam ga koristiti kad struja na traktoru nema spoja.

Probao dva isto.Bas je zbog ugla.Verovatno ima neki ili sa duplim zglobom ili kao homokineticki?
Ovako nesto mozda, trebalo bi da radi do ugla od 80 stepeni, u praksi verovatno malo manje?
kardan1.jpg

Bilo kakav da stavis uvek ce da klepece,a iskreno i nemas potrebe za dizanjem masine do kraja,probao sam i ja sve pa uvek isto

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Uzmi sa duplim zglobom,i taj dupli stavi gde je veci ugao,vrv na remenici,tek je brucu tezi od obicnog,za zglob,imas i malih msm sa manjim krstevima,ja imam par komada,18 i 20mm solje,Benzi i Waltersthad.

Јел може неко да ми каже зашто је нов ланац од 90 чланака за Олтов мењач дугачак ? Cтављени су и нови ланчаници промењена и опруга.Да ли то има везе са погонским ланчаницима или са чим ,почиње да ме нервира јако...

Danas zavrsena setva suncokreta.
Kao i pre koju godinu,dosta krupno i lose kalibrisano seme - Pioneer Le 99.Ako namestim skidace da ide uglavnom po jedno zrno, onda se nekada nadje i prazna rupa.Ako namestim da nema praznih cesce rupe nose dva zrna.Sa Sindzentom to nisam imao.Vakum je dobar,creva ne pustaju nigde,ploce su nove 18x3 mm, ima li mozda jos nesto sto mi promice ili je samo do kalibracije semena?

Da li seje neko sa armom 854? Zanima me kojom brzinom ide, ja koristim 1h na 1700 obrtaja al mi to deluje sporo. Radim sa majevicom.

Nazad
Vrh