Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dali je olt u pitanju?Kada naspem seme soje u kutiju jedna baterija neće da okreće ploču, kada nema semena normalno se okreće. Šta može da bude problem?
Ne moras kupiti druge ploce ali slobodno nadji burgiju od 5 mm i ne gledaj samo izbusi i rasiri rupe. Kad zavrsis bilo bi pozeljno uzeti ivice rupa i napraviti sa osecajem mali konus samo da ti se cini sa nekom vecom burgijom kako bi odstranio ivice.Rupa na vratima za vakum, gde se crevo stavlja. Nije pomoglo već odmoglo. Sad imam takve ploče, kad budem uzimao nove uzeću sa većim rupama.
Mislim da jeste Olt u pitanju. Koliko sam gledao zupčanike u kućištu trebalo bi da su ispravni.Dali je olt u pitanju?
Mislim da se četvrtka na koju stavljas plocu okrenula na osovini!
Probaj rukom da drziš plocu kod okreces tocak. Moguce da su i zupcanici u kucistu
Jel su ploce sa dva reda rupa? Ako jesu skini usmerivac semena.Kada naspem seme soje u kutiju jedna baterija neće da okreće ploču, kada nema semena normalno se okreće. Šta može da bude problem?
Погледај зупчаник са осовином мени се десило да је зупчаник наливен на осовиницу и да се окренуо.Кад нема семена ради чим добије оптерећење проклиза.Kada naspem seme soje u kutiju jedna baterija neće da okreće ploču, kada nema semena normalno se okreće. Šta može da bude problem?
ма да наместим га како треба и стално спада.Ако је истегљен јел га може скратити или иде новДа ли је у правцу?