Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dodje mu da ne ide sunce na senzor,zabode se pod nekim uglom i malo malo pa pisti i ne daje mi tacan br zrna i razmak na kontroli.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Ланце чистим четком кардан тј крст мазалицом...а умем често и да оперем сејалицу по готово ако ме киша ухвати.
Planter 2... fabrički markeri...Da li mogu zamoliti, vlasnike majevica sejalice, da mi slikaju i daju koju sliku hidraulicnih markera, kako je uradjeno po fabrickom postupku. Bio bih zahvalan, hoću da sebi stavim hidrauliku na moju psk 4 reda.
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
A jel mozes da mi slikas razvodnik gde se sva ta creva spajaju? I jel ima kacenje na traktor 2 creva?Planter 2... fabrički markeri...
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Ovako sam ja uradio zato sto je nosi RakovicaA jel mozes da mi slikas razvodnik gde se sva ta creva spajaju? I jel ima kacenje na traktor 2 creva?
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Svaka cast, citav mehanizam.Ovako sam ja uradio zato sto je nosi Rakovica
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Da nije tebi i menjac od bicikle ?Купљен нов ланац за мењач али је дужи и дебљине као и погонски код мене стари као на бициклу
Ima i te kako efekta. Kod mene je stalno u tom polozaju.Danas sam na maji sa diskovima pomerio one opruge sto povlace baterije da dublje prodire u zamlju u polozaj blizi kutiji semena, tako je u katalogu navedeno da se uradi ako baterija ne prodire dovoljno. Sada je teze podici bateriju posto opruge pruzaju veci otpor. Zbog kise sejem neke parcele koje sam prosao samo jednom spremacem pa dubina setve nije bas svudan ista. Da li je neko radio ovo i ima li efekta.
врло могућеDa nije tebi i menjac od bicikle ?