geci
Član
Bolje je nekad da baci i dva nego nijedno
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ја када наштелујем скидаче кренем и на пола њиве станем и проверим колико носи или отац тера првом на 1500-600 обртаја,а ја идем за сејалицом и пратим по колико зрна носи на плочи.Gas je bitan,mnogi steluju skidace na manjem gasu nego sto koriste prilikom setve pa to opet nije najpreciznije podeseno,jer ce u njivi sigurno hvatati ponegde po 2 zrna.
jel prodaješimam par komada
Ako ti sad nije kasno,pitaj sta te interesuje?Ajd da objasnim tabelu ukratko.ABCD ti je sema sa zubcanicima za kolicinu djubriva koju zelis baciti na 1h.Svaki zubcanik ima svoj broj,tako da zubcanike uvek slazes po istom rasporedu slova samo kombinujes brojeve prema tabeli ABCD.U sledecoj koloni pored ABCD gde imas ispisano pojacano crnim slovima 60,65,70,75 i td,to ti je razmak izmedju baterija to jest razmak izmedju redova kukuruza suncokreta...Kod mene a i kod vecine predpostavljam da je medjuredni razmak postavljen uglavnom na 70cm.Dakle prema medjurednom razmaku u toj koloni biras na tabeli kobinaciju brojeva za kolicinu djubriva koju zelis baciti po H.Evo jedan primer,da bi na 1h bacio 256kg djubriva na medjuredni razmak od 70cm potrebna kombinacija zubcanika je A8-B7-C9-D12.Jedna napomena,ako je sitna granulacija djubriva(uglavnom urea bude takva)treba za jedno 50 do 70 kg po H povecati zadatu kolicinu djubriva na 1H.Standardna granulacija bude precizna skoro u kilogram.Nadam se da je sad jasnije .Da li moze neko da objasni ovu tabelu za vesta ko djubrivo i raspored zupčanika.
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
To mi je jasno..nego mi ovaj sklop nije jasan... obeležio sam ga crtežom...Ako ti sad nije kasno,pitaj sta te interesuje?Ajd da objasnim tabelu ukratko.ABCD ti je sema sa zubcanicima za kolicinu djubriva koju zelis baciti na 1h.Svaki zubcanik ima svoj broj,tako da zubcanike uvek slazes po istom rasporedu slova samo kombinujes brojeve prema tabeli ABCD.U sledecoj koloni pored ABCD gde imas ispisano pojacano crnim slovima 60,65,70,75 i td,to ti je razmak izmedju baterija to jest razmak izmedju redova kukuruza suncokreta...Kod mene a i kod vecine predpostavljam da je medjuredni razmak postavljen uglavnom na 70cm.Dakle prema medjurednom razmaku u toj koloni biras na tabeli kobinaciju brojeva za kolicinu djubriva koju zelis baciti po H.Evo jedan primer,da bi na 1h bacio 256kg djubriva na medjuredni razmak od 70cm potrebna kombinacija zubcanika je A8-B7-C9-D12.Jedna napomena,ako je sitna granulacija djubriva(uglavnom urea bude takva)treba za jedno 50 do 70 kg po H povecati zadatu kolicinu djubriva na 1H.Standardna granulacija bude precizna skoro u kilogram.Nadam se da je sad jasnije .
Jel to uzugaris sa markirom
Sa kojom brzinom ides u setvi suncokreta i kukuruza, mislim sa kojm brzinom si zadovoljan sklopom?Ozdoken 2 godina setve za sada pije vodu nesto smo morali da dodamo ali obzirom da su zapadne ×2 sa cenom ide to dobro
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Ivane,jesu li iste gume za otvaranje brazde i nagazne na Sakalaku i na vrsackoj.Ja radim te gume pa me interesuje.pozdrav