MONTOYA
Član
Onda moze i mehanicka sejati lepoNaravno , pogotovo kod malo krupnije pripreme sto sporije to ujednačenija dubina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onda moze i mehanicka sejati lepoNaravno , pogotovo kod malo krupnije pripreme sto sporije to ujednačenija dubina.
Momo,kome u tvom kraju da ponudim polupneumatske gume za sejaliceMislio sam i ja da napisem al reko necu prvi . Mozda radi odma razore ako bude poplave da odvedu vodu . Mnogi ne oru tolko duboko
Salim se ,nije ni kod mene mnogo bolje al opet . Ispravi tanjire malo.
Vozim je od 7,2 do 7,9km/h prosle godine kukuruz i suncokret ima mala ostupanja ali nije to neki problem uglavnom je tu oko setvene norme. Imao sam nodet pre toga niski setveni aparat nevidim ja tu neke velike razlike u rasporedu zrna a kazu da je neprecizniji visi setveni aparat. I nodu sam vozio do 8km/h.Sa kojom brzinom ides u setvi suncokreta i kukuruza, mislim sa kojm brzinom si zadovoljan sklopom?
Ja sam je poterau u suncokretu 7-7,5kmh videcemo sklop kad nikne na sta ce liciti, ako nikne
Sto se dubine tice diskosna je zakon nema ostupanja dubine zrno od zrna. Time sam prezadovoljan.Naravno , pogotovo kod malo krupnije pripreme sto sporije to ujednačenija dubina.
To je zato sto je baterija mrtvi teretSto se dubine tice diskosna je zakon nema ostupanja dubine zrno od zrna. Time sam prezadovoljan.
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Ja sam ih spustio kada sam kupio i vise ih ne dizem u transportni polozaj.To je zato sto je baterija mrtvi teret
Drze dobro ako je i priprema dobra.Koliko dobro diskosne Majevice (Nodet Planter 2) održavaju zadatu dubinu setve? Pretpostavljam da je zbog prednjih nagaznih točkova bolje kopiranje tla?
Има. Али 2 су напред. Вероватно је спровео назад.On treba da ima tri para izvoda.
Koji ti je pod pritisak na tim obrtajima?Ja sa mtz 820 idem 6 zec kardan 1000o
Motor od 1200-1400o
Nema 82.1.On treba da ima tri para izvoda.
Ја сам имао назад 1 пар а извукао сам још једно црево тако да сад имам 3 напред и 3 назад тј по пар и по.Nema 82.1.
Ja sam morao jos 3 izvoda da izvucem. Sad imam 5 nazad,2.5para
Stavi na pik , tj olx.ba . Nazovi Agrocoop Kobatovci pa ponudi .Momo,kome u tvom kraju da ponudim polupneumatske gume za sejalice