MDrasko
Član
Kod mene na ozdokenovu kukuruznu je dovoljan 1 par,mnogo dobra stvar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li si siguran da je sve u redu sa 549?Ja sam sejao rusom sedma kornjaca na 1000 obrtaja motora i kardana.
Trosio mi u proseku 1.6-1.7L/kj sa cetvororednom sejalicom.
Manje trosi nego 549 u setvi da ne kazem duplo manje.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Gaspardo ima prekidac koji se stavi u kabinu i prebacujes da li ces da je skupljas ili dizas markere ili otvaras gredu i onda moze sve preko jednog para izvoda.Kolega ima 549 i Gaspardo diskosnu ,hidro markeri radi sa 1 izvodom i na okretanju samo digne poluge i to je to .
Nemam pojmaKoji ti je pod pritisak na tim obrtajima?
Meni je n 1000 motora oko -50 , ako odem na 1200 obrtaja onda je -80 sto je previse.
Stoji mi optimum tj zeleno polje od -40 do -60 na sejalici
Sedma kornjaca na rusu na 1000 obrtaja je 5km/h. i sporija je od seste zec.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Ajd objasni sta ti konkretno nije jasno?Zubcanici na sejalici idu bas tim redosledom kakav je prikazan na slici.Prva dva zubcanika koji na slici nisu obelezeni slovima daju stalan pogon i oni se ne menjaju fiksni su.Pogon dobijaju sa cetvrtaste osovine.Oni pogone zubcanik A. Zubcanik B i zubcanik C se nalaze na istoj gornjoj,srednjoj osovini (kod tebe se C ne vidi zbog iskidane nalepnice) B i C zubcanici imaju zljebove i medusobno se uparuju na toj istoj osovini a osigurac ih zabravljuje,zato sluze rupe na osovini.Zubcanik C daje pogon D zubcaniku koji na kraju daje pogon kutijama za djubrivo.Pogledaj kod sebe dali ti je ceo mehanizam kompletan,gledam onu tvoju sliku al ne mogu da provalim dali je sve ok,nije mi sejalica trenutno kuci pa da slikam kako ide pogon.Ako je sve povezano zubcanicima medusobno i kutije dobijaju pogon onda mora ici ovim redosledom kojim sam naveo a tako stoji i na nalepnici.To mi je jasno..nego mi ovaj sklop nije jasan... obeležio sam ga crtežom...
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Jebi ga, creva osetno tanja hidro klipova su dosla oko 10-11 000din sa uticnicama oko 100e doslo. Po preporuci Dangera idem u tu firmu, druga radi mozda jeftinije ali ne obrade kraj creva kad stavljaju reducir i hoce da spadne.8k din ?.2 creva za rasipac(220 bari) po 2 m duzine sam platio 3k din,plus jos 2 ona kao srafa sam kupio,posto kod mene na rusa ostale ruske spojke na sraf i sad na svakoj masini tako prepravljam,uglavnom nije vise od 4500 din izaslo sigurno,creva i spojke te kao.
Odlicno nisam nista pogresio 7,2-7,5kmh na 1400-1500 obrtaja motora a kardan na spori 540. Nikad nisam bio ljubitelj smaraca u setviVozim je od 7,2 do 7,9km/h prosle godine kukuruz i suncokret ima mala ostupanja ali nije to neki problem uglavnom je tu oko setvene norme. Imao sam nodet pre toga niski setveni aparat nevidim ja tu neke velike razlike u rasporedu zrna a kazu da je neprecizniji visi setveni aparat. I nodu sam vozio do 8km/h.
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока