Gde si uzeo ploče?Uzeo sam ja 27*5.5 za kukuruz.Videćemo kako će se pokazati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde si uzeo ploče?Uzeo sam ja 27*5.5 za kukuruz.Videćemo kako će se pokazati.
Leba ti a po cemu je bolja agrija od olt?Ja jutros bio u Agrocoop-u i vidim ljudi tovare novu OLT 4 reda na auto prikolicu. Ja bih prije uzeo Agriju nego OLT. Bolja a jeftinija. Imao sam Olta pa nakon nje Agriju.
Kosevi za đubrivo od inoksa, nisko pozicionirani. Kod Olt-a da okilaviš dok digneš vreću da naspeš a kad digneš sijačicu na okretanju(dvorednu) kos hoce da uđe u kabinu od 539. Na Agriji mi skoro nikad nije pucao onaj plastični osigurač a na OLT-u je to bila veoma česta pojava(kupljena nova kao i Agrija) Sjetvenu ploču na Agriji promjeniš dok si reko piksla a na oltu treba odvrtat raonik. Dijelovi za Agriju dostupniji i jeftiniji. Agrija ima zagrtače iza raonika dok OLT nema. Podešavanje skidača zrna na Agriji bolje riješeno, nosač nagaznog točka bolje riješen, kod nje je jedino zavrsna obrada lošija. To je moje iskustvo i mišljenje.Leba ti a po cemu je bolja agrija od olt?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Verovatno je uzeo u delti, a ja nisam bas nesto zadovoljan sa kuhnom, obicno dodje sa univerzalnim raonicima i jako neprecizna.Danas merio kod kolege kupio novu Kuhn, tamo je hod za skupljanje krajnjih baterija samo 25cm. Kupio 6 rednu, za cenu nisam pitao.
Za djubrivo nemam pojma,ali pre nego sto sam kupio olt,usluzno mi radio covek sa agrijom novom pa jedno 5osiguraca je menjao a ja na mojoj za 120kj jos nisam nikad menjao,a masine su 90% iste i delovi za setveni aparat isti jedino agrije imaju gumeni nagazni tocak a olt livene tockove. Po mome iste su samo zavisi od rukovaoca sa njom tu je velika razlikaKosevi za đubrivo od inoksa, nisko pozicionirani. Kod Olt-a da okilaviš dok digneš vreću da naspeš a kad digneš sijačicu na okretanju(dvorednu) kos hoce da uđe u kabinu od 539. Na Agriji mi skoro nikad nije pucao onaj plastični osigurač a na OLT-u je to bila veoma česta pojava(kupljena nova kao i Agrija) Sjetvenu ploču na Agriji promjeniš dok si reko piksla a na oltu treba odvrtat raonik. Dijelovi za Agriju dostupniji i jeftiniji. Agrija ima zagrtače iza raonika dok OLT nema. Podešavanje skidača zrna na Agriji bolje riješeno, nosač nagaznog točka bolje riješen, kod nje je jedino zavrsna obrada lošija. To je moje iskustvo i mišljenje.
Sa 31 rupom na ploči najveći razmak na koji može da poseje je 21cm. Kod mene ima ljudi koji traže da im sejem na na 23-24cm tako da te sa 31 rupom nisu za taj posao. Sa 27 rupa na ploči je najveći razmak u redu 24cm.Ja isto hocu da kupim 31x5.5 za maju ali kad pitam kazu mi sta ce ti sa toliko rupa kad ide i sa 22 rupe.
Trba odvrnuti šaraf(vijak) da ga mozes spustiti prema dole pa kad promjeniš ploču opet treba šarafati, kod Agrije sa dva prsta lagano za sekund to odradiš.Ne treba se skidat raonik na Oltovoj da se zamijeni ploča.