Pneumatske sejalice za kukuruz

Onda je kod mene bilo drugačije. Raonik je bio pričvršćen sa dva vijka m 12 i nisi ga mogao mrdnut nigdje dok ne odvrneš jedan.
I sta se onda desavalo ? odvojen od masine totalno ili mu je padala samo jedna (zadnja) strana dole. Ne treba da diras srafove, iznad njih ima mehanizam sa kuglicom koji zakljucava ulagac sa raonikom , samo cekic i udarac u zadnji kraj, ako je sjeban ulagac hoce i rukom, a hoce bogami i sam na uvratinama da spadne.

Ja prošle godine uzeo u Metaloradu ploče za kukuruz a u Plametu za soju i suncokret. Metaloradove su dosta čvršće i tačnije urađene. Na Plametovim za suncokret sam morao malo da brusim centralnu rupu jer nisu dobro nalegale na stožer.

Треба да узмем плоче за соју од 84 или 88 рупа највероватније ће бити од Живка 1000 дин комад

Ja prošle godine uzeo u Metaloradu ploče za kukuruz a u Plametu za soju i suncokret. Metaloradove su dosta čvršće i tačnije urađene. Na Plametovim za suncokret sam morao malo da brusim centralnu rupu jer nisu dobro nalegale na stožer.
Ja sam uzeo u Rumi za suncokret i kuruze,isto sad moram da brusim,da popizdis

Kad ste vec svi poceli , da se pridruzim
7a8d5d308ec253c1453a0b2431b6f472.jpg

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ne moze to 560,da je blize,tipa prskalica pa sa vodom ta kilaza,moglo bi.Ali bas zato sto je dosta ka nazad,to rus lepo nosi,kad moze sest redi malo teze nositi ,ovo mu je lako.
@frenky Aj javi utiske,ali zbog te vage moras biti nezan jako,to lomi traktor,meni je pukla ploca na 560 kad sam nosio oko 800 kg na polugama,malo ne paznje preko rupa i kurslus odma.Cim na traktorima moraju napred tegovi dodatni,rizik je velik.

Ako bez tegova propne 560 ili je na ivici , racunaj da je skinuo 900 kg i prebacio na zadnje tockove + sejalica , znaci na zadnjim tockovima 1700 kg .

Lakse mu je da noai tu prskalicu 200 lg tezu jer je blize traktoru.
Ovde je poluga ogromna.Predugacka

Rus je ne oseti.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ja planiram istu takvu samo dodatno sa depozitorima za mikrogranulisano da nosim sa 577, ako stigne do setve :osmeh: Sreca sto je malo veci od 560

Koja im je cijena kod vas kod nas koliko sam 5000 eura osnovna cijena.
Nešto pričaju da je kopija gasparda

Nazad
Vrh