Da li ima prepravke dosta i koji lezaj ide ako neko ima informaciju?nagazni tockovi prosireni i preradjeni na lezajevi(nema puskica)
Sta je potrebno? Kod strugara da razbusi rupu na dimeziju lezaja a osovina ostane ista?
Hvala unapred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li ima prepravke dosta i koji lezaj ide ako neko ima informaciju?nagazni tockovi prosireni i preradjeni na lezajevi(nema puskica)
Misliš lejuDe nestadose spremaci i drljace sto od lenije prave pepeo...
Niko nema takvih problema kao mi već sam par puta zvao ove u Vršcu ali slabo imaju volju da pomognu.Imamo problem na sakalak diskosnoj sejalici dosta plitko ide setveni aparat ako slučajno treba da useje u razor. Ako ispod pogonskog točka podbacimo gredu 10cm disk je na 15mm od betona i dali ima još neko takvih problema. Jel ima neko iz okoline takvu.
Ja sam ovako resio problem na nodetu,jos nisam montirao,cekam da ugreje malo vreme
U tocak idu dva lezaja 6003,umesto onih cevi na koje se montiraju tockovi idu osovinice od 17mm a njihovi krajevi obradjeni i narezan navoj m14Da li ima prepravke dosta i koji lezaj ide ako neko ima informaciju?
Sta je potrebno? Kod strugara da razbusi rupu na dimeziju lezaja a osovina ostane ista?
Hvala unapred.