Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima i te kako veze.Pogotovo ako se seje u grudevito zemljište(glinovito,razrivano u proleće,ne razrivano uopšte no-till)..Sto se tice tockova vec ustanovljeno, stvar je zemljista... A konkretno ovaj snimak, po meni nidje veze, sve ove probleme oko vazduznog dzepa i ukorenjavanja resava nagazni tockic...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pitam kad budem remontovao moju Planter 2 da vidim kakvi su diskovi i da znam gde da tražim.Verovatno Italijani. Zasto?
Tu se slažem,ta kompijuterska animacija tako pokazuje a da li je stvarno tako....?Sto se tice tockova vec ustanovljeno, stvar je zemljista... A konkretno ovaj snimak, po meni nidje veze, sve ove probleme oko vazduznog dzepa i ukorenjavanja resava nagazni tockic...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Isto, i nije iskljuceno da napravim jedan metalni nazubljeni. Jednostavno pritisak tog zuba ce zatvoriti svaki kanal. Ovde kad krene aprilska kosava gornji sloj pretvori u sljunak a ispod njega na nekim parcelama kanal u glini kojem klasican tocak ne moze nistaInace sto se tice nagaznih tockova za zatvaranje , razlicite verzije su idealne u vezi vlaznosti i topa zemlje u sjetvi . Na novoj gaspardo mt sto sam uzeo dodju dva gumena v tocka , a kad bi bilo ovde da mogu da biram za moj nacin rada uzeo bi v tockove jedan celicni puni kao u olta a drugi kao ovaj sto je sasa postavio celicni nazubljeni .