grunt
Član
Само за музлицу
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vec radim sa tim, 5 sezona nema tu problema mnogo. Desi se nekada kada naidje na neku busu navuce puno zemlje. Siroki tocak spustim u donju rupu, zagrtace rasirim da navlace manje zemlje iza ulagaca semena. Cak sam kada je bas prljavo skidao jedan zagrtac e onda tek nema problema.Ogi
Sto si namestio toliko velike zagrtace,ove iza raonika,navuce mnogo zemlje i moze da se desi da izbacuje bateriju napolje,to moze na maji zato sto je baterija teska.
Eto, lako ćemo ga udomiti!Само за музлицу
Sad sam išao da gledam kod mene je na gornjoj rupi,zagrtače sam skinuo jer mi nabacivao previše zemlje pa nikako nisam mogao da naštelujem željenu dubinu ,tjkako god podesim na recimo 5 cm zagrtači nabace zemlju pa kad otkopam seme ono bude na 8 cmVec radim sa tim, 5 sezona nema tu problema mnogo. Desi se nekada kada naidje na neku busu navuce puno zemlje. Siroki tocak spustim u donju rupu, zagrtace rasirim da navlace manje zemlje iza ulagaca semena. Cak sam kada je bas prljavo skidao jedan zagrtac e onda tek nema problema.
Sent from my S60 using Tapatalk