Pneumatske sejalice za kukuruz

Спремна за рад по речима власника,но свакако ће бити испреконтролисана

Ova 1750e.
Fali jedan lanac na pogonu, deca stavila na apenca

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Zna li neko gde ima u ponudi hidraulični klip sa držačem i sajlama za markere za 4-redni nodet stari tip?

Da li pasu hidro markeri sa OLT sijačice na Majevica Lara sijačicu?

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Pitao sam već u temi el. kontrola setve, šta prati majevičina kontrola setve da li se okreće ploča ili da li ispada seme?

Moze li mi neko objasniti u cemu je tolika prednost npr gasparda u odnosu na njegovu kopiju sakalak?Koji se to delovi najpre habaju ili ti crknu?Sta je to kvalitetnije 5-6000eur na njoj?Posto ono za sta ona sluzi kad nikne nista ne izgleda bolje nego turcin sto uradi(video svojim ocima)
Ne podjebavam nikog, jednostavno me zanima jer planiram neku tursku uzeti samo da jos prelomim koju cu a vidim nailaze na osude ko da su tesko smece i raspadnu se posle par jutara.

Jel ko kad video neku da se raspala ili poznaje nekog ko ima lose iskustvo da ga nazovem da vidim koje su slabe tacke i na sta da obratim paznju?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Nazove me jedan vlasnik firme koji zastupa sejalice Sakalak i neki nesporazum je ispao al nebitno to, raspricali se malo kaze da su sejalice oko desetak godina na nasem trzistu i da ni jedna nije imala ozbiljniji kvar sve tako nesto sitno znaci da su uradjene kvalitetno, moze i dati kontakte od vlasnika da se informisu ljudi iz prve ruke! Pitam ga sa Ozdoken misljenje jer sam nju porucio, i pored toga da su oni prekopirali Sakalak uradili je fenomenalno i nesebicno priznao da su trenutno bolje sejalice i po zavrsnoj obradi i funkcionalnost. Mislim da cita forum i da je pisao.

U mojoj opciji kod porucivanja bile su samo ova dva proizvodjaca i nijanse su odlucivale, ne kazem da su ostali Turski proizvodjaci ni ovakvi ni onakvi jer me nije interesovalo da gledam 6vrsta sejalica, sveo sam po mojoj proceni na dve naj prodavanije i koje su imale objedinjen kos za vestak za dzambo vrece.

Nebih znao došla je sa sejalicom pa me interesovalo kako radi.
На рођаковој Маји 2002-2003год.је и старија контрола која има магнете које иду на плоче ,она прати рад плоче и сигнализира ако престане да се окреће,нема могућност праћење зрна.

Poslednja izmena:
Po meni je to loša kontrola
Nestane semena i ne javi
Ubacio sam sigurno 20 komada
Prošle godine sam samo ubacio 5_6 onih agroelektonika lepo rade
Nego kad vam tako pucaju zupčanici na nodetki jel vi štelujete zazor kad ih stavljate?
One štelujuće platne pa ga lepo uzubiš
Kakve su vam čaurice?
To sve mora da ide lako kao bicikli!!!!!!
Nove čaurice razvrtačem prodajem da ide pesma lako
Uzubim lepo i to ide godinama!!!!!!
Svake god skinem zvonca i razradim
Pre 6_7g sam radio nove osovine i čaure na paralelogramima i moraću opet
One puškice nacad na nagaznim točkićima uradiš i onda svake god zameniš samo O ring gumice da prašina ne ulazi
Na kvačila stari tip je kod mene stavio sam ležaj sa kućištem 207 nikad više problem da troši tuljak
Lanci i lančanici su mi već gotovi a i idu već 15g
Sejalica je kod nas od 1979 i sam Bog zna koliko je posejala!!!!
Nikad ispod 250kj godišnje
Na turbini nikad ležaji nisu menjani a i ne podmazuje se!!!!!
Jedino sam odsekao one nazad ramove Ra zagrtače i markire uradio na novi tip i vazduh
I kutije metalne sam stavio

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne treba bolja od Agroelektronike.Čim nema semena ona javlja, ploča može da se okreće a da ne seje i eto ti belaja.Prošle godine sejemo soju a malo dalje od nas drugar seje kukuruz.Odem tamo da proturimo koju, on i majstor vidim već zalili dobro da nikne kako treba, sipaju seme i kreće majstor.Ja spazim da mu je puklo crevo od jedne baterije i zaustavim ga.Kontrolu nema, ploča se okreće normalno samo nema semena na njoj.

Po meni je to loša kontrola
Nestane semena i ne javi
Ubacio sam sigurno 20 komada
Prošle godine sam samo ubacio 5_6 onih agroelektonika lepo rade
Nego kad vam tako pucaju zupčanici na nodetki jel vi štelujete zazor kad ih stavljate?
One štelujuće platne pa ga lepo uzubiš
Kakve su vam čaurice?
To sve mora da ide lako kao bicikli!!!!!!
Nove čaurice razvrtačem prodajem da ide pesma lako
Uzubim lepo i to ide godinama!!!!!!
Svake god skinem zvonca i razradim
Pre 6_7g sam radio nove osovine i čaure na paralelogramima i moraću opet
One puškice nacad na nagaznim točkićima uradiš i onda svake god zameniš samo O ring gumice da prašina ne ulazi
Na kvačila stari tip je kod mene stavio sam ležaj sa kućištem 207 nikad više problem da troši tuljak
Lanci i lančanici su mi već gotovi a i idu već 15g
Sejalica je kod nas od 1979 i sam Bog zna koliko je posejala!!!!
Nikad ispod 250kj godišnje
Na turbini nikad ležaji nisu menjani a i ne podmazuje se!!!!!
Jedino sam odsekao one nazad ramove Ra zagrtače i markire uradio na novi tip i vazduh
I kutije metalne sam stavio

Sent from my moto e5 using Tapatalk
Јесте лоша и избачена је после прве године .Јел та твоја сејалица Олт копија или баш Нодет и да ли има ту неких битнијих разлика

Kad se vec uzima treba dati malo vise...Ja imam H&l iz Padine( ili Kovacice). Pokazuje brzinu kretanja, bitno ko je nema na traktoru, pokazuje ukzpan broj posejanih zrna, broj zrna po redu i razmak. Dosta znaci, vidis 15 dana ranije gde gresis i mozes korigovati gresku na vreme. Bitna stvar meri povrsinu, pa nema ono: jutro i frtalj i jos 10 redi.

Nazad
Vrh