Ova je 2010 kao i sejalica misliš da je kao rođakova?На рођаковој Маји 2002-2003год.је и старија контрола која има магнете које иду на плоче ,она прати рад плоче и сигнализира ако престане да се окреће,нема могућност праћење зрна.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ova je 2010 kao i sejalica misliš da je kao rođakova?На рођаковој Маји 2002-2003год.је и старија контрола која има магнете које иду на плоче ,она прати рад плоче и сигнализира ако престане да се окреће,нема могућност праћење зрна.
Koliko je kostala otprilike ?,za 4 ili 6 redi ?.Kad se vec uzima treba dati malo vise...Ja imam H&l iz Padine( ili Kovacice). Pokazuje brzinu kretanja, bitno ko je nema na traktoru, pokazuje ukzpan broj posejanih zrna, broj zrna po redu i razmak. Dosta znaci, vidis 15 dana ranije gde gresis i mozes korigovati gresku na vreme. Bitna stvar meri povrsinu, pa nema ono: jutro i frtalj i jos 10 redi.
Dali bese 300 ili 350e. Baza je za 6 redi a kod mene je bilo 4 senzora za te novce, sad verovatno je doplata samo za dodatna dva.Koliko je kostala otprilike ?,za 4 ili 6 redi ?.
Nista.Na šta treba da se obrati pažnja kad se gleda polovna Majevica Maja sklopova, šta najviše strada na njima?
Kod mene je prva olt u stvari NODET koji je samo sklapan u olt ona je bila 4x70 ili 6x50Јесте лоша и избачена је после прве године .Јел та твоја сејалица Олт копија или баш Нодет и да ли има ту неких битнијих разлика
Ja Irtem naštelujem u dvorištu i uključim kardan da probam.Tako kod druga drži seme i kad isključi kardan.Spadne tek kad uleti u neku rupu na letnjem putu pa štrucne.