Pneumatske sejalice za kukuruz

На рођаковој Маји 2002-2003год.је и старија контрола која има магнете које иду на плоче ,она прати рад плоче и сигнализира ако престане да се окреће,нема могућност праћење зрна.
Ova je 2010 kao i sejalica misliš da je kao rođakova?

Ово што пише Матић за црева и мени се то дешава да пукне ја хоћу за пролеће да уградим манометар на Агрију сад их фабрички уграђују на нове сејалице и тачно видиш кад губи вакум ...

Kad se vec uzima treba dati malo vise...Ja imam H&l iz Padine( ili Kovacice). Pokazuje brzinu kretanja, bitno ko je nema na traktoru, pokazuje ukzpan broj posejanih zrna, broj zrna po redu i razmak. Dosta znaci, vidis 15 dana ranije gde gresis i mozes korigovati gresku na vreme. Bitna stvar meri povrsinu, pa nema ono: jutro i frtalj i jos 10 redi.
Koliko je kostala otprilike ?,za 4 ili 6 redi ?.

Сликај сетвени апарат и плочу ,где стоји и како изгледа сензор

Ne mogu da priđem da otvorim bateriju sejalicu sam zatrpao drugim priključcima, čim budem mogao slikaću

Јесте лоша и избачена је после прве године .Јел та твоја сејалица Олт копија или баш Нодет и да ли има ту неких битнијих разлика
Kod mene je prva olt u stvari NODET koji je samo sklapan u olt ona je bila 4x70 ili 6x50
Ja sam jako malo koristio 6

Nikakve razlike nema!!!!!!
Samo mislim da je kod mene jača turbina!!
Jel meni nema šanse da odlepi seme na leru, uvek sa fergulom sejemo od 79

Sent from my moto e5 using Tapatalk

I kod mene ne pada zrno dok kardan ne stane, oridjidji Nodet.
Kod komsije tanko crevo, na manjim obrtajima pada seme!
Kontrola valjda bese olt-tronik, brzina kretanja, posejana povrsina,ukupna i dnevna, padanje semena, ploca kad stane zvonice zvonce!
Za mene ekstra.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Manje verujem elektonici no mehanici
Stvarno znaci kontrola, nema sta, u pocetku sam bio skeptican.
Ume nekad da zeza, smeta joj senka, kad je bas suvo prasina zeza senzore i tako neke gluposti ali u principu super stvar.
Bio sam ubedjen da mi nikad ne moze nestati semena u kosevima ali prosle god sam se uverio da moze i bas kontrola me spasla, jos bilo do kraja njive 400m.

Ovakva, Oltova.
Stigla na sejalici iz Slo.
3498ea13854ce58a0b5d2031f74cbd16.jpg

Hteo sam reci dok ne iskljucim kardan, je*aji ga sad, i da sam hteo slagati nema logike. Prihvatam prozivke.
Uuaa hejteriii

Nazad
Vrh