Pneumatske sejalice za kukuruz

Ја сам гледао једну у Меленцима новији тип Маје дискосна, власник 2012 год. мало радила ,у добром стању, пнеуматски маркири 4000еур у селу продата 6 х 70цм али не баш у идеалном стању за 2000еур

Матори купио нову има и фабричку е.контролу сејао са Рајком , син купо Џонија и Гаспардо па сад Маја дошла вишак

Ima u Visnjicevu jako dugo se prodaje 4 reda sa diskovima trazi covek 3200e a od lane je u oglasima .
Kad kazem lane mislim od leta, ne od prosle nedelje.

Član Dejaa je prodao takvu Maju za ispod 2.500 e.Treba imati kupca koji će se baš zaljubiti inače mrka kapa od trgovine uopšte.

Kad se vec uzima treba dati malo vise...Ja imam H&l iz Padine( ili Kovacice). Pokazuje brzinu kretanja, bitno ko je nema na traktoru, pokazuje ukzpan broj posejanih zrna, broj zrna po redu i razmak. Dosta znaci, vidis 15 dana ranije gde gresis i mozes korigovati gresku na vreme. Bitna stvar meri povrsinu, pa nema ono: jutro i frtalj i jos 10 redi.
Koliko je ta sto broji zrna? Za cetiri reda....

Pisao sam vec ranije jedno moje iskustvo. Na Maji mi je spao lanac sa gonjenog lancanika na bateriji ali nije spao dole već na unutrasnju stranu lancanika. Iz traktora kada gledam okreće se svih 6 lanaca koji pogone setveni aparat. Sejao sam suncokret. Kada sam po kolicini semena koja je ostala u toj kutiji ukapirao da nije sejala potrosio sam prvo sat vremena da nadjem kada je prestala da seje pa zatim jos nepuna dva sata da usejem taj jedan red po celoj njivi gde nije bio posejan. Nakon toga sam kupio agroelektroniku koja ima kontrolu na zrno. Ume nekada i bez razloga da zeza,ali zlata vredi. Na drugoj Maji imam original Majinu kontrolu koja ekstra dobro radi. Ako je nekome potreban servis ili delovi za tu original Majinu kontrolu mogu mu proslediti na pp (da ne bude reklama) broj čoveka koji ih proizvodi i servisira.

Spajki, jel taj što pravi za maju jel pravi i za druge sejalice? Konkretno za gaspardo. Ako kažeš da je bolja od agroelektronike, možda onda tu kontrolu uzeti...?

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Svi vlasnicima majevicinih sejalica predlazem da poskidaju one plekane zastitnike lanaca što pogone baterije. Za kukuruz 22 rupe, za suncokret 18 rupa. Mixer, ne znam da li covek pravi za druge sejalice, šaljem ti broj na pp pa ga pitaj.

Nazad
Vrh