Pneumatske sejalice za kukuruz

Nešto si pobrkao.Ja sam prodao dve baterije za 450e, eto ti orijentacije oko cene.Kompletne, skinute sa sejalice, stanje ne znam, nisam sejao sa njima.

Нешто ми млого то новаца по батерији, скупље соло батерије но комплет сејалица ,добро си их удомио:)

Pa to je i logično. Kome trebaju sve četiri baterije on će kupiti celu sejalicu jer je jeftinije. Kad bi sad otišao u majevicu i tražio u prodavnici delova da ti prodaju sve delove da sklopiš celu sejalicu misliš da će izaći jeftinije nego da kupi novu?!

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Ма јасно то све мени него мало одо у оф у тој Мајевици тренутно тотално расуло, ништа ту више нема од оног што је некад било

Nee 2 su otišle za 450 e, ne komad.Jedan me je savetovao da malo smanjim cenu jer su po oglasima oko 100 e komad ali je on ipak mene zvao da se raspita jer ih nema mnogo u ponudi a puni ih oglasi. :eek:

:haha:

Zvali bi te da sam postavio oglas na polovne automobile kao što sam svoj ali nisam imao mesta jer su mi sve rubrike bile zauzete u to vreme.Otišao je bar berač i one Rau sejalice, nisam ti odmogao.

Imao sam ja na Polovnimautomobilima,Mojauto,Kupujemprodajem ti si pomogao za fejs jer to nemam.
Di odmogao, ti si strateski partner jedino me ti ozbiljno shvatas. 😃

Nas dvojica smo kao akumulator i alternator, savršena kombinacija. :haha: Da imamo neograničenih finansijskih resursa mislim da bi i na dnevniku izašli. :eek::haha:

Lako je kad se ima novaca. Ovo mi je zanimljivije. Neki i dalje misle da svercujem,a ja samo u kucu kupujem i menjam masine spram mogucnosti .

Rodjak malo pre pazario nodet 4r sa depozitorima, ne znam kakav je ovo virus naleteo

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

И ја сам данас дотеро једну Олт са све одоздо намештеним точкићима:osmeh:

Nazad
Vrh