Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E to je bas problem , samo dobro treba provjeriti da nema sjemena a da je trulo , nekad se tesko nadje.Не мислим на одсупања типа јел 19цм или 22цм него има празног не баци семе ,а није труло или да је лоша клијавост па није никло, него баш фале исејана зрна
Imam ja 8 spremnih za prodaju ili menjanje za gumene uske nagazne. Meni se lično ti široki ne dopadaju, kod nas u selu svi pokudeli za njima. Čovek koji mi prodao mašinu ih uzeo pre dve g.Vidim da Agrija opstaje. Mislim da ih ima daleko vise od onih iz Livca. Ljudi ih kupovali jer su padali na one male rotore iza brazde. Po meni najbolje resenje je onaj siroki nagazni gumeni tocak. Ovi rotorcici kod Livca ostavljaju duboki kanal iza brazde.
Jel a kakav je bio sklop prošle godine?Не знам заборавио сам са колико је рупа немам Мају само се послужим с њом. Које су се најбоље плоче показале код Олт/Нодет са колико рупа за соју и кукуруз