Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po meni, zbog ulagaca ( raonika). Presirok kanal ostavlja i seme po inerciji nastavlja putanju.Zbog cega majevica nema tako dobar sklop kao Olt? Ipak je to sve isto na kraju Olt-Nodet.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
По мом је пренос и ланац , ипак је Нодет да га тако назовем директнији у том преносуZbog cega majevica nema tako dobar sklop kao Olt? Ipak je to sve isto na kraju Olt-Nodet.
Majevica je dosta teza pa zatoGledao sam u oglasima majevicu kod Ćorića i piše da je za 4 reda sa raonicima potrebna snaga od 60 konja. Jel to zaista tačno ili je greška jer kod nas nodet 6 redova rade sa 539 i 549. Naravno sa dosta tegova napred ali ipak 6 redova a majevica 4 pa piše da treba 60ks
Јел то свака Олт-Нодет има те пластичне зупчанике или има разлике од типа и годиштаMene ne interesuje raspored nešto posebno, broj isejanih zrna po ha je bitan a da li će biti na 19, 19.5 ili 20 cm totalno je nebitno.Kod Olt-Nodet na živce su mi išli plastični zupčanici sa kojima nikad nisi na čisto a i sama težina baterija što se kod nas u ovim bakandžama od zemlje itekako ocrta.
Јел то лош материјал па има проблема и са новим или шта је је већ узрок честог мењања тих зупчаникаZato i gledam majevicu jer sam sit menjana zupcanika na olt-u. Stavimo sve novo i opet crkne neki plasticni pa opet rasturaj i menjaj.
Ја сам на Маји имао случај да се мало плоча окреће мало не ,мало сеје мало не сеје, тако да је та батерија морала на ремонтMoja "platikander" Majevica za ovih 9 godina sejala godišnje 120-150 jutara i jedino sam raonike prošle godine navario.Seje bez greške.
па има ли их негде у квалитетуPa los kvalitet delova. Plastika kao plastelin.