Pneumatske sejalice za kukuruz

Ne znam. Gledao sami ih malo, ne izgledaju loše na slici, a kakve su u praksi to ne znam. Cjenovno su pristupačne, a vidim da ih Agro cereal prilično dobro prodaje. Jel ima netko od članova Sakalak pneumatsku sijačicu da nam kaže nešto o njoj?

Nešto sam se zagledao u nju no nikako da se odlučim. Cijena je zbilja pristupačna u odnosu na konkurenciju.

Ima tu posla oko nje,ali u principu nije loša.Neće ta remont izaći preterano puno akoo nema luftova na baterijama.Al da je u nekom extra stanju to se ne može reći.
Како могу да се виде ти луфтови у батеријама код Нодета ,јел мозе то руком да се напипа и осети

Konzola je 4.500 rsd, nije ni to tako strašno ako baš mora da se menja.Inače gde uzimate delove za Majevice?U fabrici ili kod nekoga ovako?

Koliko vrede depozitori za nodet?
Jel trgovao neko skoro?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Pošto ja ne znam kakva je ta livac jel može neko objašnjenje malo u odnosu na nodet i ako ti nije problem pošalji mi koju sliku tvoje na pp ako imaš i hoćeš.
Dobra, bolja od OLTa i Nodeta po meni.
Fizicki jaca piramida od pomenutih, jaci merkeri,metalne kutije za seme, po 2 lancanika na pogonu i 2 na tocku,iza metalnih V tockova ima mali metalni koji razbija zemlju u losoj pripremi. Sam kvalitet doar i masivne, a i najmladje sve su iz ovog veka.

Како Ливац мозе бити боља од Олт/Нодета? Није Нодет прављен по њеном узору него супротно,мозда није лоша копија али да је боља од оригинала то сигурно није.

Ima neka bolja resenja, pogotvu mi se svidjaju nagazni tockovi jer imaju lezajeve umesto puskica i rucicu za podesavanje dubine...
sad kvalitet.... nodeti koji su ovde u opticaju mahom imaju po 40 pa i vise god. livac 15-20... ako nista manje su radile

Како Ливац мозе бити боља од Олт/Нодета? Није Нодет прављен по њеном узору него супротно,мозда није лоша копија али да је боља од оригинала то сигурно није.
Lako, Nodet je 80uh konstruisan,ovo je dopravljeno. Nista revolucionarno ali na nekih uhhh 3-4 sezone kod mene po 100 jutara elektrode nije videla

Vidim da Agrija opstaje. Mislim da ih ima daleko vise od onih iz Livca. Ljudi ih kupovali jer su padali na one male rotore iza brazde. Po meni najbolje resenje je onaj siroki nagazni gumeni tocak. Ovi rotorcici kod Livca ostavljaju duboki kanal iza brazde.

Сејао сам са Мајом тако да их поредити не мозе и не вреди, све има својих предности и мана,са Мајом сам имао сто зајебанција тако да ништа није идеално

Ne porede još uvek prodavci drugih sejalica, svoje sejalice sa Nodetkom džabe.
Moju šestorednu OLT-Nodet iz 90-te sam pre tri-četiri godine komplet remontovao za oko 200€ delova, i samo teraj 😃

Zbog cega majevica nema tako dobar sklop kao Olt? Ipak je to sve isto na kraju Olt-Nodet.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Nazad
Vrh