Pneumatske sejalice za kukuruz

Padaju im cene drasticno.
Ja sam Livca od Saleta kupio za 1700e, oko 200e kontrola i prevoz iz Turije,a posle 3 godine prodao za 1450e
Al pala je cena i ove sto sam je kupio.

Onda sam ja moju extra prodao.Mada nisam je ni nudio,došli kupci sami.Čuli su da sam kupio diskosnu i posle par dana došli.Čak su me posle prodaje još par njih iz sela pitali otkud im nisam rekao da prodajem.Ne bih ja nju ni prodavao da nije naletela Planter 2 diskosna jeftino.

Cim su u selu trazene masine znaci i da vrede.
Nikad ne verujem u teoriju da nesto na 400km ceka bas na mene ispod cene. Ne kazem za masine na ceni,ali znam da u Sremu sve sto valja i bude ispod cene sverceri pokupe u roku od 0ar sati

Ne znam. Gledao sami ih malo, ne izgledaju loše na slici, a kakve su u praksi to ne znam. Cjenovno su pristupačne, a vidim da ih Agro cereal prilično dobro prodaje. Jel ima netko od članova Sakalak pneumatsku sijačicu da nam kaže nešto o njoj?
U firmi gde prodaju Cansa i Sakalak kazu da su iskustva ljudi da je Sakalak bolja.

Evo je za 1400 evropskih.

Ima markere one goleme, nisam slikao.
1938dd5bc4220b5a00205b935511572f.jpg
63630091f28696d720031a69a3370914.jpg
fe44b7617bdd5545fccd08e2992fcfac.jpg

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nista ja nisam nahvalio, rekao sam samo da su slike bile lose na oglasu!!
Po meni za ove pare, sasvim pristojna sejalica...
Ocekivati da bude nova a stara 30 i kusur..
Ulagaci losi, ploce lose, ima jos neka sitnica jbg. Lanci i lancanici super.

Ima tu posla oko nje,ali u principu nije loša.Neće ta remont izaći preterano puno akoo nema luftova na baterijama.Al da je u nekom extra stanju to se ne može reći.

Mislim da to nikakav posao nije ali opet zavisi kako ko gleda na posao.
Ploce 1000din komad, ulagaci 20e 4 kom, ulaganje ukupno 100e
Ja ne kapiram sta ljudi ocekuju za te pare, sta fali ovoj, malo farbe na gredi?!
Moja dosta losije izgleda, izbledela bas, ali ja ne vidim problem, seje super i za te pare iskreno,prezadovoljan sam.

Nazad
Vrh