talianu
Član
Lično i ja preferiram setvospremač ali kad smo kod drljače kod nas se vozi svašta i tih 5 cm dužine klinova dosta znači.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Useje, ali dubina ne bude ista. Jedan red posejan na 8cm, a do njega na 4cm u suvom.Najgore sto vecina nije probala ni polu tesku ni tesku drljacu a zna da raonik ne moze da useje A nije ni svaka zemlja ista da se razumemo.
Nek ide de oce, ali u moju njivu nece vise. Kazem od gore kad gledam njivu mislim pista, poletece traktore, a ponamestao sam bubrege u setvi vise nego kad sam pripremao sa 560 i spremac bez daske sa 1 redom rotora.[mention]North ARMY [/mention] Miroslave ta drljaca je oko 3t ako je pravilno agregatiran, ako ta kombinacija ne moze kako treba da pripremi nek’ sve ide u Honduras...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Možda bi i kupio polutešku drljaču, al tešku sigurno ne. Mislim da je ona za naše zemljište totalni promašaj. Pogotovo kad vidim kako drugar upegla sa njegovom ako uradi dvared. Onda na uvratinama nodetka ostavi seme na površini a u ostatku njive bude poprilično plitko. E sad možda bi Maja mogla bolje usejati, ali to je već drugi divan. Nismo probali tu kombinaciju.Najgore sto vecina nije probala ni polu tesku ni tesku drljacu a zna da raonik ne moze da useje A nije ni svaka zemlja ista da se razumemo.
Nisam prodao 2.9m, ali gledajuci ova susna proleca racunao sam da drljaca manje izbacuje vlagu i da ce raona sejacica moci normalno da radi. Takodje brze mi 1221.3 i drljaca od 6m nego 82.1 i spremac 2.9m.Coci, jesi li prodao setvospremac? Zasto i dalje ne radis s njim?