Pneumatske sejalice za kukuruz

Ako hoces posalji broj pa cu ovih dana napraviti snimak i poslati ti. Nema potrebe da nesto preuvelicavam jer nije moja ni njiva a ni sejalica.

Pa zar nije dobro za sejanje kada je teska sejalica

Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока

Zar je moguce da nema delova za imt sejalicu?

Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока

Kod nas je bila jedna i sejao je čovek baš dosta sa njom ali ju je prodao kada je dospela za ozbiljniji remont.Nisu nešto mnogo zastupljene pa zbog toga i nemaju neku servisnu podršku.

Imao sam godinama dvorednu imt pneumatsku sejalicu. Razmak u redu katastrofa, slab vakuum, tabela menjača nema veze s vezom. Dvoredna je nestabilna zbog točka u sredini, neki su to prepravljali tako što su joj postavljali točkove sa strane. Nju sam prodao i kupio nodet koja je za nju kao što kolega u prethodnom postu kaže. Sa imt sam stalno imao nekih problema, sa nodetkom ništa.
Ja bih zaobišao imt.

Složio turbinu bliže jarmu, sada ostaje još složiti redove.... Za početak će biti sa tri reda..... Isprobam ju u postrnoj sjetvi soje

Neznam zašto ju tvornički nisu tako napravili.....

Promenuo bih nagazne tockove na Majevici. Izbacio one siroke ubacio klasicne V. Kolko moz' traziti za taj siroki nagazni skroz ispravan?

Ako mislimo na isto, široki gumeni nagazni točak.Go točak bez nosača košta 9.000 rsd plus nosač i ostalo stiže se do 100+ e.Ne bih ni ja dao ali eto tako se kreću cene.

Nazad
Vrh