Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Al kad je imalo vlažno nahvata tvrdo, valjak napravi.ja sam ove godine stavio tj dobio sa mašinom koju sam kupio 8 kom,ali iskreno ni meni se ne sviša ništa posebno.Ako nema zagrtače ili ako su krivi ništa od tog posla.Ja bi moje rado prodao.Pratim već dve gofine rad jedne Lare sa tim gumenim nagaznim i nicanje je uvek lošije nego kod Nodeta sa livenim v točkovima. V točak bolje pritisne seme. Gumeni točak je bolji za laka zemljišta i u vlažnijim uslovima.
Cena je 10100e težina 1200-1300kg.Koliko je teska i koja joj je cena ?.
Одличан видео
Na paralelogramu su plastične biksne,tako da i da stave mazalice ne bi nešto puno smanjilo habanje.Isto je tako i na nosaču markera.Dok na primer i mene čudi zašto nema mazalicu na nosačima kopir točkova??Tu je bronzana čaura.Možda ću tu staviti mazalice.Cudi me da nisu stavili mazalice barem na palelogram, tu bar ima stalnog rada. Kod mene na ozdokenu mazalica na svakom sirokim tocku nosacu baterija,i mazalice na nosacu nagaznih tockova. Mazalice na lezajevima pogonskih tockova. Mazalice u svako gornjem kucistu pogona.doduse tu je i razlika jer je kod mene pogon preko kardana.Mazalice na osovini nosaca markera.Mana kod moje je sto sam covek ne moze da promeni seme sam,kod tebe je to mnogo bolje uradjeno sa tim kacenjem lima za ispustanje semena. Mana je sto nisu oba tocka pogonska , vec samo jedan. Ostalo manje vise isto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo skidače zrna vratiš na 0(nulu).Kod Lord Ogya je samo jedna mjenjačka kutija, to je mislim htio reći. Kako se gasi red tu dok je pogon preko lanca?
Kako misliš sam čovek ne može seme promeniti?Mana kod moje je sto sam covek ne moze da promeni seme sam,kod tebe je to mnogo bolje uradjeno sa tim kacenjem lima za ispustanje semena.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kuhn planter 3. Slikacu I kukuruz ako budem u prolazu.Sto su obrisani postovi?