Pneumatske sejalice za kukuruz

Nešto novijeg datuma...prelazak sa sejalica koje koriste podpritisak na sejalice sa nadpritiskom, osnovna namena je povećanje brzine setve, samim tim i učinka...

Nešto novijeg datuma...prelazak sa sejalica koje koriste podpritisak na sejalice sa nadpritiskom, osnovna namena je povećanje brzine setve, samim tim i učinka...
Osnovna namena prelaska sa sistema podpritiska na sistem nadpritiska je mogućnost upucavanja zrna u setvenu brazdu i precizniji raspored zrna u redu.Podpritiskom ne bi bilo moguće upucavanje ali,bi bio mogući belt sistem koji koristi John Deere na svojim sejalicama.No,izmišlja se topla voda da bi neko prodao bojler.

Ispravite me ako grešim, gazde Sakalaka i Ozdokena su počeli zajedno pa se Ozdoken izvojio. Valjda su i neki rođaci. Nisam 100% siguran kako ide priča.

Sa 540 nosim Nodet 4 reda, neces imati problema za nosenje, igra se, nosi ga lako i fergan.
Ne znam za ostale marke, za mene je Nodet skroz oke, cenovno prihvatljiva, najlakse za delove, ima ih svugde i jeftini su.
Nema veze sto su mala privreda jbg, traje, princip rada prost, dosta toga resis sa parcetom zice.
Jedino sam imao problem sa plasticnim prozorima, napravljeni su kao od paucine, uzeo 4 nova da stavim, dva su pukla dok sam namestao, jbg 200din komad....
Skapiraces sta trebas imati u rezervi kod sebe na traktoru, to sve ne kosta vise od 2-3 crvene.
I da, samo siroko crevo trazi!!

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh