Ta je na slikama gore koje sam postavio.Gaspardo Magica jako dobro seje,za mene najbolje od visokog setvenog preparata
Ne mogu da kazem da je losa sejalica, ali daleko je to od najboljeg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ta je na slikama gore koje sam postavio.Gaspardo Magica jako dobro seje,za mene najbolje od visokog setvenog preparata
Utvrdili smo vec da je duzni fat 189cm.Mislis 198cm
Osnovna namena prelaska sa sistema podpritiska na sistem nadpritiska je mogućnost upucavanja zrna u setvenu brazdu i precizniji raspored zrna u redu.Podpritiskom ne bi bilo moguće upucavanje ali,bi bio mogući belt sistem koji koristi John Deere na svojim sejalicama.No,izmišlja se topla voda da bi neko prodao bojler.
Nešto novijeg datuma...prelazak sa sejalica koje koriste podpritisak na sejalice sa nadpritiskom, osnovna namena je povećanje brzine setve, samim tim i učinka...
Kod nas je 198cm fatUtvrdili smo vec da je duzni fat 189cm.
А код нас 189,6 цм.Kod nas je 198cm fat
Moguce da kod vas tako vode tu meru, ali inace https://muzejzeravica.org/sr/item/1588Kod nas je 198cm fat
Nije to ispucala zemlja nego je tako ostala iza sejaliceTo sto je ispucala zemlja je zato sto je radjena priprema po vlaznom i sad kad zapekne puca zemlja
Kolega uzeo pred setvu ozdoken visoki i mogu reći da je lepo posejala, nicanje jednako i kod soje i kod kukuruza, sve posejano u vlagu i raspored kod kukuruza sasvim dobar.Gaspardo Magica jako dobro seje,za mene najbolje od visokog setvenog preparata
Sakalak je prva kopija.Jel bese ona original kopija Gasparda?
Nisam to znao.Ispravite me ako grešim, gazde Sakalaka i Ozdokena su počeli zajedno pa se Ozdoken izvojio. Valjda su i neki rođaci. Nisam 100% siguran kako ide priča.
Nodet ili agriaSamo nesto tipa Olt-Nodet-Livc-Agrija 4 reda.