Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treba ubacit kardan 1000 obraja u sedmaka i vatra!!!Viđao sam da 539 nosi Maju 4 reda ali ovom 577 je daleko lakše i manji je potrošač garantovano.
Kupe ljudi veći traktor pa je odmah neophodan i dodatni trošak za adekvatnu priključnu mehanizaciju i tu onda nema kraja.
E zato ja nemam tih problema.... Meni je otabačilo podizno rame hidraulike na Rakovici i sejalica ka-bum u zemlju. Sreća pa sam išao u rikverc. Zabio zemlje u raonike, pomerili se nosači šestougaone a čini mi se da se prva baterija malčak ukezečila.... Jbm ti sreću srećinu!Kupe ljudi veći traktor.
Treba ubacit kardan 1000 obraja u sedmaka i vatra!!!
Za prskanje, setvu rasipač, ko ga jebe nek vrti na 1000 motora ima on snage
sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Ne govorim o tome, nego sad npr kad idem u transport sa 560 dignem npr 50cm, kad Rus nosi u transportu nesto na polugama dignem na cca 1m i zakopcam, pa je lane pukao bolcni na prskalici al je bilo picccc...ovako sa manje visine pada o tome pricam.Nemam, ali i rajka diže visoko pa i ovo grune. 'vamo nemam ni kabinu, (realno, ne bi ni pomogla da je imam) a pozicija sedenja niža i bliža u odnosu na rujkana.... Dva puta pod ciklonom pucalo i ove godine pod sejalicom. Kanda da ću morati nešto pojačati jer od drugog traktora nema ništa u doglednoj budućnosti. Komšije mi hebane u glavu pa ne daju das' ponovim.
Ne znam, ne merim ja to inace nista u radovima od potrosnje, samo dosipam.danas sam posejao 8 jutara ,oba marekera spustio i udri barem da o tome ne razmisljam . I desio se prvi kvar na sejalci posle nekih 30 jutara posejanih ,poceo sam da je hvalim pa je dobila tremu ... uglavnom spao je zeger sa piksne na cetvtki na desnom prenosu sa tocka pa se lancanik pomerio u stanu ,lanac pao ,tocak ga samleo i eto kurslus ...al zakrpilo se da se dovrsi parcela.
dva put mi se desilo da hidraulik u transporu propadne ...Sva sreca sejalica je ne ostecena al sigurno joj nije prijalo da se vuce na tockovima 25km/h. Ursus mi je trenirao zivce danas, moram da skidam kardan pri transporu pa sam uspeo da ga izgubim ...sva sreca naslo se .
@North ARMY Koja je potrosnja sa 82-kom u setvi ? ursus mi malo trosi al mi zato kida zivce pa cu mozda sedece sezone da kacim za rusa da se ne patim.
Derane prebaci vertikalne poluge u zadnje rupe nosećih poluga i onda će malo niže nositi i lakše hidrauliku i ne lomi se kardan, sve te priključne mašine možeš tako nositii raditi sem pluga.Ako ne gresim ti imas onaj tip hidraulike kad je npr na pola da traktor ugasis on dozivotno drzi, dok na mom pusta hidraulika. Ili druga stvar u transportu rucka sedista bocna zna sama da uradi po rucki hidraulika i malo spusti prikljucak,e sad koliko....ovako zakljucam i gas.