Pneumatske sejalice za kukuruz

Koje turske sejalice su kopije Gasparda, i da li možda znate ko su im zastupnici kod nas? Radi se o tome da su jednom kolegi potrebni neki delovi za Gaspardo diskosnu sejalicu, ali su originalni delovi jako skupi pa da se raspitamo kod zastupnika ovih kopija o zemenljivosti delova i cenama.
Kazu da je Sakalak naj vernija kopija Gasparda. Svedja mi se vizuelno Irtem koju je kupio clan Cveja po.

Navarivaj ih!!!!! Evo ja baš radim jedne za disk Maju
Pojedeni do kraja ko upaljač široki
593586d437b036d2a38caca424000ea6.jpg
226cc52439baf1d9b8940eca5d100a42.jpg

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Traje li ista kad navaris.Posto su novi napravljeni od pekmeza

Usliću za koji dan navarene na istoj toj Maju koji su po priči gazde uradili 400kj
Član Leka je uradio 120kj sa livac 4r nije se poznalo da su radili pitajte ga!!
Prvo nalivanje bazičnom onda 3 prelaza E dur 600
I sa bokova prelaz tvrdom
Mnogo duze traje od samog gusanog ulagača!!
17b8c78018b9c88c11fa84e0b13d0cb7.jpg

I ja sam pre neki dan promenuo ali sam odmah navario na nove tvrdom elektrodom.
Kolko ce da drzi videcemo. Na stare sam iskrojio od gibnja umetke koji nedostaju i njih zavario i presao sa edur 600. A uzeo odma jos jedan komplet gusanih za rezervu u Kuli.kod njih 750rsd kom dok je u Majevici 1550. Ovi poslednj iz Majevice su se posle 110-120kj potrosili, ko od blata da su.
Narvno po Lukinoj preporuci pre navarivanja svuda je bio tampon sa bazicnom .

Bas razmisljam i htedoh da pitam..
Sta bi se desilo da se iskuje od federa kamionskog, i da se navari samo na taj potroseni deo??
Zar ne bi bilo lakse (i bolje) nego ovoliko nalivati?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Bas razmisljam i htedoh da pitam..
Sta bi se desilo da se iskuje od federa kamionskog, i da se navari samo na taj potroseni deo??
Zar ne bi bilo lakse (i bolje) nego ovoliko nalivati?

Nije to problem naliti!!

Evo jednih od sedmoredne maje
Kaže gazda od prošlog navarivanja da je baš puno uradio 500kj
Izrazito peskovita zemlja u B palanci
I dosta postrne setve
A samo još da je stao na vreme,
Tačno se vidi prelaz
2fe47d3595d378f9127e0a9030ca3310.jpg

Јуче први проблем са нодетком једна батерија почела да фалшира сејао сунцокрет неће да носи зрно свака трећа,четврта рупа празна. Ове три екстра раде,а та ми џигерицу појела и на крају нисам ни отклонио квар.

Јуче први проблем са нодетком једна батерија почела да фалшира сејао сунцокрет неће да носи зрно свака трећа,четврта рупа празна. Ове три екстра раде,а та ми џигерицу појела и на крају нисам ни отклонио квар.
Kolega pregledaj vakum crevo

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

Ja sam imao pre par godina takve simptome, puko je plasticni drzac brisaca.

Ili crevo ili plasticni tarni prsten

Nazad
Vrh