grunt
Član
Тако сам и мислио могуће да си пар пута негде мало грубље спустио и ето... не мора да значи али може да буде узрок.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
KakaV TI JE TO LEZAJ SA CRVICEMUzmeš 207 sferične ležaje sa crvićem i cilindrične košuljice za njih, taj zelevi pleh što drzi čauru isečeš da stane košuljica i zavariš je
Tu puškicu prestružeš sa 36 na 35mm da udje u lezaj i zaboraviš da to pistoji na mašini!!!!!!
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Kao na vetru od zmaj beraca☺KakaV TI JE TO LEZAJ SA CRVICEM
Hvala na objasnjenju.Kao na vetru od zmaj beraca☺
Mušterije koje tako misle bolje što nemaju sejalice, ko zna šta bi sve bilo...170e je kontrola za 4 reda vredi te pare
Mehanizam za markire sam pravio zbog mušterija nemoš im objasnit da ne vadi red
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Mislim da je to ostavljeno kao mogucnost ukoliko sejes neka laka semena poput suncokreta, da ih ne izduva potpuno sa ploce. Za setvu kukuruza drzi to zatvoreno. PozdravImam pitanje u vezi becker aeromat.
Na izlazu iz turbine ima šelna sa rupama koja se može okretati,pa može puhati manje ili više.
Pitanje je kako treba puhati van i da li uopce treba puhati ?
kontrolu s kamerama,kaže da radi extra
Pokusao sam da nadjem taj snimak, ajde ako ti nije problem prodji kroz istoriju pa nadji link pa postuj ili ovde ili u temi elektronska kontrola. Pricao sam sa jednim drugarom o tom resenju bas bi voleli da vidimo kako je izvedeno, verujem da bi mnogima bilo korisno.Danas sam bas video snimak sa dobre zemlje na fb , kontrola odradjena sa 4 parking kamere ,jedan dispelj podeljen na 4 dela , kamere snimaju ploce ,vidi se da li rade i kako hvataju seme.