Zektore da sve to bez razvodnika koliko se vidi na slici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala ti, ali moram se malo modernizovatiBokibole poklonim ti ja rucni prebacivac.
Ako imaš razvodnik na traktoru uzmi iz mvbvm vršac 100e to je od neke strane sejalice oni skinu kad neko neće hidro markereDa li je neko ugradjivao hidraulicni cilindar za markere na olt nodet firme Metal iz Padine? Kakvog su kvaliteta? Vidim da je cena 130 € komplet sa crevima i sajlama.
Evo slikeMaticu, trazio sam na sajtu MBVa i ne mogu da pronadjem.
Pravi dupli hidro markeri koliko ja znam,mozes podignuti oba odjednom,spustiti,ili pojedinacno,4 hidro creva ,2 za svaki markir,ako su cilindri dvosmerni,ili 2 creva i jednosmerni klipovi a opruge spustaju markire.Znaci nezavisni jedno od drugih.Sta je razlika izmedju duplih hidro markira i ovi klasicnih hidro markira?
Ali ovi obicni prebacivaci samo malo dignu od zemlje, drugo su ovi veliki full markeri kad se podignu vertikalno.Meni su takođe oba markira na zemlji i ne smetaju mi tako. Ali se često desi da kad kod bandere (imam ih na 4 njive) moram da podignem onaj koji je na posejanom ne stajem da ga ponovo spustim kad zaobiđem banderu, i onda na okretanju obično zaboravim za njega, pa se desi da to ne primetim i ceo naredni prohod...
Dva creva ima taj iz vršca!!!!Sejacu Zetorom zato hocu da namontiram. Onda je bolje resenje iz MBV jer ima jedno crevo.
Slikaj, deluje mi interesantno takav sistemPa na našem je jedno crevo a dupli hidro markir i ne može oba da su spuštena ako je jedan spušten onda prvo to podigne skroz i onda spušta drugi. Tako da ni ne treba da se izlazi iz traktora jer oba podigne skroz ako treba neka slika mogu slikati.