Pneumatske sejalice za kukuruz

Ne znam kako sa 6 funkcionisu ,ali ova je knap knapova,jos kad se dupke napune sve kutije semenom plus startno djubrivo dize on na leru al pumpa tuce li tuče,a gledam da je ne dignem skroz do kraja jer i kardan se jako lomi pod uglom je od 70 stepeni. Nešto sam malo sejao drugima pa ako su uvratine lose spremljene plus ako jarak do puta nije zatvoren kako dolukuje pa to je muka ziva za okretanje.

Ide lepo ali prasina ubi, sto neko rece vise prasi sad nego u pripremi.
36303cabc04e576a5ee2ce7f5537250f.jpg
c204043a06da2ecdb64e72a7c6c28caa.jpg

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Diskonosna 4 reda sa depozitorima za mikrogranulat,teška u pm,moze u put da useje,ima i 560 šta da nosi ,lepo klokoće hidraulika. Voli tvrdju pripremu,brzina setve posto ne zurim za kukuruz vozim do 6.5km/h i raspored je dosta dobar. Prepravío sam markire da prebacuje na vazduh.
U suštini ok sejačica.
DSC-1772.jpg

DSC-1771.jpg

To je nodet jel?

Vidio sam da su dosta teške, al dobro rade, samo neznam gdje ima djelova za nju, valjda samo ploče štimaju, jedan ju imao 9 redi i sijao soju, traktor od 100ks john deere 3130.....iz 70 i neke

Da li je neko ugradjivao hidraulicni cilindar za markere na olt nodet firme Metal iz Padine? Kakvog su kvaliteta? Vidim da je cena 130 € komplet sa crevima i sajlama.

Na jednom zimskom predavanju za poljoprivrednike su nam pokazali snimak kamere koja je bila postavljena u ulagaču, i gde se vidi kotrljanje semena (kukuruza) nakon što upadne u setvenu brazdicu. Ima li neko pojma da li postoji neki klip na tu tematiku na netu?

Намонтирао сам вакумметар на сејачици Агрија исто као што сад они уграђују на њихове,али код мене неће да ради сејачица ради перфектно држи семе на плочама итд али вакумметар не показује ништа бројеви на њему крећу од -20 па до -1 можда треба неки слабији вакуметар ебем ли га....то није лоша ствар кад пукне црево одмах покаже пад притиска.

Da li je neko ugradjivao hidraulicni cilindar za markere na olt nodet firme Metal iz Padine? Kakvog su kvaliteta? Vidim da je cena 130 € komplet sa crevima i sajlama.
Jesi razmisljo sam da napravis?
Slikacu ti kod mene pa mozda dobijes inspiraciju

Ako vec imas markere samo klip nadjes polovan moze i da se napravi iznova po zelji.

Nazad
Vrh