frenky
Član
Kontrola setve hoce da zeza kad zalazi sunce a ti si okrenut ledjima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isao da probam sejalicu predvece, ide super.
Nego me zeza nesto kontrola..
Kad sam poceo raditi super je sljakala, posle nekog vremena pocela da zeza.
Blinkaju lapice i svira na prekide...
Sve radi super seme ide, sta moze biti?
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Pravili mi u Poljostroju u Odzacima,dok je Poljostroj radio jos...Gdje si kupio ove kutije?
Cime si merio, imas neki uredjaj za to?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Pravili mi u Poljostroju u Odzacima,dok je Poljostroj radio jos...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Beži od nje!!!!!!Moze li neko da mi kaze par reci o sejalici Majevici cetvorednoj pneumatskoj sa plasticnim setvenim aparatom, iskustva vlasnika?
Kakav je to aparat?A kakva je Majevica pneumatska 4 reda sa siluminskim setvenim aparatom?
I sta gledati od sejalica, neka preporuka, koje su se najbolje pokazale? Kakva je Agria?
Molim vas,ako ko može sliku postaviti treba mi šema razmaka zrna za ploče 27 rupa olt.Hvala.
Raona dobra ali preteška za 539A kakva je Majevica pneumatska 4 reda sa siluminskim setvenim aparatom?
I sta gledati od sejalica, neka preporuka, koje su se najbolje pokazale? Kakva je Agria?
Evo kolega.Molim vas,ako ko može sliku postaviti treba mi šema razmaka zrna za ploče 27 rupa olt.Hvala.
Kod mene je diskosna, 4R. Posejala dosad nekih 350ha.prve sezone nekih sitnih gluposti, tipa nije stegnuto fabricki pa trazi po njivi..Kupljena u osnovnoj varijanti ja dodao el.k,hidromarkere i depozitore za mikro granulat. Ako se tera normalno (kukuruz 7.5km/h soja 8.5) raspored poput dobrog nodeta, sklop bolji. mnogo teza baterija i useva u 99% situacija. Mane, trenutna cena u odnosu na turske, i recimo danas sam trazio ulagace,(treci za 350ha)A kakva je Majevica pneumatska 4 reda sa siluminskim setvenim aparatom?