dautovic
Član
Ja samo kazem da je cena novih masina naspram cena nasih proizvoda bezobrazna i preskupa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kupi rau da vidis kakav je rasporedJel neko resio problem na maji sa rasporedom semena.Znam da sve imaju los raspored al moja katastrofa
Ja kad sam birao da li da uzmem diskosnu ili raonik varijantu odabrao sam raonik jer sam cuo da su ljudi sa diskosnim imali vise problema sa rasporedom I nejednakom nicanjem. Moguce je da taj disk napravi malo siri kanal u koji kad seme padne otkotrlja se malo pa zato ima nejednakih razmaka.Jel neko resio problem na maji sa rasporedom semena.Znam da sve imaju los raspored al moja katastrofa
Diskutovalo se na temu rasporeda u redu tj. medjusobnog rastojanja izmedju zrna kako nije toliko presudno za prinos koliko ujednaceno nicanje tj odrzavanje jednake dubine setve.Problem sto ja u opste nemam kanalic gde upada zrno,raonici su novi.Jedino da podignem disk skroz gore a nikola golubinci kaze da hoce onda da gusi zemlja
Baš čudno, šta reče da oni prodaju?Diskutovalo se na temu rasporeda u redu tj. medjusobnog rastojanja izmedju zrna kako nije toliko presudno za prinos koliko ujednaceno nicanje tj odrzavanje jednake dubine setve.
Gledao sam neki video za novu Monosem sejalicu sa visokim setvenim aparatom gde jasno govore u prilog diskosnih sejalica sa visokim setvenim aparatom gde zbog velikog precnika diska dolazi do preciznog kopiranja terena I ujednacenijeg nicanja.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Bas sam ocekivao da se ti javis, I ti imas Maju kao I ja. Jasno je da svaki cigo hvali svoga konja ali pravio je Monosem I sejalice sa niskim setvenim aparatom doduse ne znam da li to rade jos uvek, moram proveriti.Baš čudno, šta reče da oni prodaju?
Majstore imam ja i Monosem sa niskim setvenim...Bas sam ocekivao da se ti javis, I ti imas Maju kao I ja. Jasno je da svaki cigo hvali svoga konja ali pravio je Monosem I sejalice sa niskim setvenim aparatom doduse ne znam da li to rade jos uvek, moram proveriti.
Ali da me ne razumete pogresno ne reklamiram ja Monosem vec sam samo hteo kolegi da naglasim da mozda nije presudno da ima raspored idealan u redu koliko da pokusa da podesi sejalicu da seje na istu dubinu.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk