Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druga država.Znam za njih .U senti 800 dinara u Bašaidu 1000.
Da,dolazi tacno ba sredinu baterija a turbina isto ostaje na sredini,sad baterije setas iza kako ti volja...poslacu ti sutra slike nisam kuci sad...Bećarr94, da li sada možeš staviti bateriju točno na sredinu iza turbine?
Može slika odozada, gdje se vidi greda i velika remenica......
Kad sam slagao neparan broj redova, onda se baš mora kemijati s turbinom, i nemože biti na sredini, jer smeta.....
Kolega jel mozes ovde da postavis slike posto i mene interesuje prepravka, takodje dali se mnogo lomi kardan posto mi deluje da je dosta blize traktoru.? HvalaDa,dolazi tacno ba sredinu baterija a turbina isto ostaje na sredini,sad baterije setas iza kako ti volja...poslacu ti sutra slike nisam kuci sad...
Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Evo slika,kardan se ne lomi mnogo i radi bez problema kada je masina podignuta skroz.Kolega jel mozes ovde da postavis slike posto i mene interesuje prepravka, takodje dali se mnogo lomi kardan posto mi deluje da je dosta blize traktoru.? Hvala
Ima 5mm lufta izmedju,taman dovoljno da nesmetano radi...Turbina tik uz osovinu.?
dukej- ma ne muči me cijena dijelova, to se pregura.
Vlasnik kaže da su zamijenjena komplet kučišta, kotači, lageri, neki zupčanici, i da ima još novih dijelova koji idu s njom.
Ali nisam nikad imao pneumatsku sijačicu, pa ne znam što još da gledam na njoj.
Lucky- ne sumnjam u kvalitetu Olt -a i Nodet-a, ali to su vječne mašine, tj, ako ju sad kupim, nikad ju više neću prodati (a planiram), to je ovdje postala prahistorija...