Moze ali nema potrebe za tim ne smeta nista da i ovako stoji.Bećar94, dobro si to rješio.... Al može se turbina podići gore, imaju rupe sastrane, ako je još i to potrebno
Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze ali nema potrebe za tim ne smeta nista da i ovako stoji.Bećar94, dobro si to rješio.... Al može se turbina podići gore, imaju rupe sastrane, ako je još i to potrebno
Prodaću ti ja Majevicu...@ivanz pa, ja sam u svojih 30 godina takvu sijačicu vidio dva-tri puta, ovdje toga nema.
Pitao sam stručnije ljude za savjet oko Gasparda, nije mi bila ulaziti u raspravu oko drugih strojeva.
O tome kakva sijačica mi treba, odlučit ću sam.
Zapravo mi ne treba nikakva, ali nemam nikoga da mi uslužno posije tih dvadesetak jutara.
Olt ili Nodet nemam namjeru kupovati pa da je od zlata, koliko vidim, dosta ljudi se žali da nema poštenih dijelova za nju, i tu je kraj priče.
Ma monosem je to nema tu zajebancija samo gasVi se malo šalite zar ne??
Ja posejem sa 539 i Monosem 4 reda 12h za dan kao od šale,u ko zna koliko parcela.Brzina do 7km/h max.Drugar je sa istom kombinacijom posejao 24h ujutru od svanuća,uveče do 21h ali,veće parcele,vozio brže i nije bilo puno odstupanja u redu.Suncokret u pitanju....
I kod nas može sa 539 Olt 4 reda bez kutija za gnojivo 10 ha u tabli na dan bez problema, više od tog nismo nikad ni pokušavali, ali može više da. 1. brza što se tiće brzine, no ne može 539 izdurat sa rezervarom.
Moze ali nema potrebe za tim ne smeta nista da i ovako stoji.
Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Da li je seme bilo isto? Dubina setve?I ja sam bio za olt sejalice dok se nisam uverio kad smo kod kuma sejali olt cetvoredna a pored nas sola diskosna , njiva pored njive sve isto spremano, isti dan sve sejano, razlila u nicanju 5 dana a o jednakosti u nicanju da ne pricam .... kad sam video to Olt odmah u oglase .
Ti sad ode na babe i zabe.I ja sam bio za olt sejalice dok se nisam uverio kad smo kod kuma sejali olt cetvoredna a pored nas sola diskosna , njiva pored njive sve isto spremano, isti dan sve sejano, razlila u nicanju 5 dana a o jednakosti u nicanju da ne pricam .... kad sam video to Olt odmah u oglase .