Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo sam procitao negde ali Majevica nije klasicna diskosna sejacica, njoj je samo ispred raonika dodat disk tako da nema prostora za tocak.Diskosna sijačica mora imati dodatni kotač koji ide između diskova, i pritišče sjeme čim dotakne zemlju, ako ga nema, radi visokog sjetvenog aparata, zrno se može kotrljati, i onda ne valja raspored.
Oces da se pohvalis da si kupio monosemMajstore imam ja i Monosem sa niskim setvenim...
Diskosna sijačica mora imati dodatni kotač koji ide između diskova, i pritišče sjeme čim dotakne zemlju, ako ga nema, radi visokog sjetvenog aparata, zrno se može kotrljati, i onda ne valja raspored.
Tako kažu ljudi koji siju stotine hektara godišnje. A i proizvođači mašina navode što čemu služi.Jel si to proverio licno ili si to procitao negde?
@zektor ide li koja od baterija po tragu traktorskih točkova, i predstavlja li to problem?