sremskapolja
Član
Ja sam proletos za setvu suncokreta prvo stavio ploce od 3mm i nikako nisam mogao lepo da ustelujem,tek kad sam stavio ploce od 2,5 mm onda je bilo super.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja nešto zagledao juče i čini mi se da osovinica šarke nema kud da izađe, ali ću pogledati ponovo.Skineš crevo sa vrata, i izvadiš osovinicu (šarku) pa skineš cela vrata. Dalje će ti se sve reći samo...
Što reče kolega Montoja i proveri da ti se lanac nije isteglio pa ne naseda dobro na lančanik a i lančanik hoće da se potroši ili ako se teže pokreće setvenik hoće da pokrivi zube na lančaniku ka (napred ili nazad).Probao sam proslog proleca da sejem na Nodetki na polozaju 5A. Medjutim nakon 5-6 metara spadne lanac sa donjeg zupcanika i nakon 3-4 puta sam odustao i vratio na polozaj 3C. Osim na 3C sejao sam jos na 4B, 2D, 5B bez ikakvih problema i spadanja ili pomeranja lanca. Ne znam koji bi mogao da bude razlog za spadanje ?
Hoce na svakoj da se desi.Mozda da proverim lanac jer nije diran od kad sam kupio sejalicu a ko zna kad je nesto oko njega radio prethodni vlasnik. A koje jer resenje ako nije u pravcu menjati lancanike ??
Raso jel na svim baterijama ili na jednoj ?
Nadji na facebook kod mene slikuDa li je neko ko seje sa imt539 pravio napred kutiju za vreće semena? Imam nodetku, i razmišljam da za ovu godinu napravim napred kutiju za seme, koja će mi ujedno služiti i kao teg, jer na brdu nodetka propinje fergusona samo tako.
Колико беше треба да буде вакум на нодету?Планирам да уградим манометар.