Na 70cm kod mene.Mada vidim da ovi polovni kukuruzni adapteri sto dolaze iz EU starije generacije su na 75cm.Na kolko su vam podesene sejalice u razmak izmedju redova na 70,75 ili 80 cm. Ne znsm sta je najbolje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na 70cm kod mene.Mada vidim da ovi polovni kukuruzni adapteri sto dolaze iz EU starije generacije su na 75cm.Na kolko su vam podesene sejalice u razmak izmedju redova na 70,75 ili 80 cm. Ne znsm sta je najbolje
Ima u Uzicu nekoliko firmi koje se bave izradom sinter caura. Malo mi je nelogicno da je odnos cena izmedju MDM-a i Plameta 1:3, Plamet vazi za povoljnog prodavca. U Juselu su puno nize cene pa pretpostavljam da ima vise proizvodjaca i da kvalitet nije isti.Od njih sui i uzimaju pa preprodaju..sad neznam da li je ta fima,ili neka druga, zove se sinter imam i cenovnik,ne mogu da postavim.
Obim točka.Na sta se misli pod ovim "opseg kotaca"?
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Tako sam i mislio ali nisam bio siguranObim točka.
Ima moj dobar prijatelj, ako mogu da pomognem nekako kaži.Jel ima neko od forumasa Sakalak sejalicu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima moj dobar prijatelj, ako mogu da pomognem nekako kaži.
U kucistu ima piksna mislim da je bakarna ili mesingana,na njoj imas lufta menjaj to jer ce ti pomeriti osu uzubljenja ta dva zupcanika i pojesce ga,to nije neka para,ja sam menjao na jednoj bateriji jer mi je preskakala posto su bili pojedeni zubiКод мене на Агрији кућишта имају луфта овако кад их мрдаш руком док у сејању су утегнута....ево за 4год од како је код мене никад ми штифт није пукао мада ружно ми делује тај луфт.....Чак сам и кућишта отварао зубчаници као нови.