MONTOYA
Član
A koliko brzo ides sa takvom kombinacijom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako mislis na tarni prsten,slabije drzi teska zrnaKoji su simptomi kad su potrošene one plastike na poklopcu ploče tj vratancima?
A koliko brzo ides sa takvom kombinacijom
Sejanje soje sa plocama sa 72 rupe i lancanikom 16 zuba se smanjuje radna brzina sejaliceAko mene pitas, nisam merio tacnu brzinu. Ali idem prvom brzom na 1500-600 obrtaja. Traktor je 542 i nodetova masina, tako radim kada sejem i na 50 i na 70.
Ja ove god pravim nove ploce za moju imt sa 26 rupa ( fabricki 18 imaju ) i za suncokret i kukuruz .
Sa 18 rupa se prebrzo okrecu ploce i losije hvata seme. sad ce se dosta sporije okretati samim tim bolje hvatati seme i bolji sklop imati.
ispadne 1.44x da ce se sporije okretati ploce .
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sejanje soje sa plocama sa 72 rupe i lancanikom 16 zuba se smanjuje radna brzina sejalice
sa plocama od 120 rupa moze ici 10km/h a sa 72 rupa 6km/h
Naravno , rastojanje koje mi treba mnozim sa 1.44 i na tu varijantu postavim prenos.Prebacićeš na lančanicima, pa će se sporije okretati, je l? A i razmak semena misliš da odrediš prema tom koeficijentu 1,44?
Jednaka je debljina celom duzinom,ima jedno 2-3mm debljine mozda i manje ostar je bas.Bećaru kolko je tebo taban tog novog od prilike onako?Dali je na početku deblji,tanji ili je jednaka debljina celom dužinom?
Gde si kupio ulagače ?Monosem
[/IMG]
Jednaka je debljina celom duzinom,ima jedno 2-3mm debljine mozda i manje ostar je bas.
Послато са SM-J700H уз помоћ Тапатока
Imam sa 96 rupa u dva reda,skidam usmerivac semena brisace podesim da hvataju lepo oba reda po jedno zrno i to je tojel ti imas ploce za soju 96 rupa u jedan red.....jel skidas nesto na sejalici ,usmerivac,skidace,.ili nesto drugo ,kad sijes soju na 70
da li i ja treba da skidam usmerivac, ploce su 96 rupa jedan redImam sa 96 rupa u dva reda,skidam usmerivac semena brisace podesim da hvataju lepo oba reda po jedno zrno i to je to
Послато са SM-J700H уз помоћ Тапатока