Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vratanca su oko 40-50e bar su bila meni su jedna slomili INDIJANCI pa sam kupio 2 da imam rezervna ako opet KOMANCI INDIJANCI napadnu nodetku!!Vratanca,creva i usisnik turbine...
Ljudi, jedno brzinsko pitanje. Na nodetki sa uskim crevima, da li je dovoljno samo vratanca promenuti za siroka creva ili jos nesto? Naravno i creva i usisnik turbine.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Hvala ti Diklofen kao da si mi ih dao. Mi smo odavno napakovani za sve kulture. Ovo drugar hoce da kupi sejalicu za sebe. Nasao je jednu u odlicnom stanju ali sa uskim crevima pa sad razmatramo mogucnosti.Ako ti budu trebale ploče za soju sa dva reda zrna javi se.Imam glanc nove 4 komada.Nikad nisu bile na sejalici.Naravno za tebe će to biti gratis.
Pomereni su u stranu. Ja mislim u levu.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Na zalost tek cu sutra biti u selu pa cu moci da izmerim.Je l' znaš za koliko cm su pomereni? Pa da samo za toliko gurnem baterije na drugu stranu...
Dal bi mogao da zamolim nekog ko ima IMT kutije za vestak da slika te levkove da tako kazem probao bi da napravim od lima
Imam problem na nodet sejacici,menjao sam prosle godine lezaj gornji na turbini,jer je takoreci cangrtao,cuo se gadno,pred kraj setve je ponovo,nov lezaj poceo da se cuje,i sada kada ukljucim turbinu ima zvuk kao da drobi,trese se,jel imao neko slican problem,da nov lezaj tako brzo strada