Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi smo danas posejali toliko u 3 njive,sa šestorednom,sa veštakom iz bb,mešanjem semena u hodu,i 7km/hNajmanje 18kj ako se selim mnogo a ako je na mestu 27kj sam uspeo naj vise da posejem za dan. Prvom brzinom 1900obrtaja
4 reda nodetka. Ferguson 539 sa njom radi.
Nada poslednja umire.
Mi sutra krecemo sa dve pa ce da vidimo kako ide. Seme smo dva dana krecili. Tih 27kj je rekord samo zato sto je parcela bila dugacka nepunih 1200mMi smo danas posejali toliko u 3 njive,sa šestorednom,sa veštakom iz bb,mešanjem semena u hodu,i 7km/h
Da i zbog togaCamel driver da li je ovo da ne lomi zupcanike kad se tocak okrene u nazad?
Aha to je ok a ovaj luft na ulazu u kućište što sam gore naveo?
Videću ujutru kako mogu da skinem vratanca. Ja kada bih mogao da skinem vratanca bio bih na konju. Neznam da li osovinica može da izađe na gore a da se čuka odozdo. Mislim da nema dovoljno mesta gore da izađe od lule na koju se kači crevo. A od gore nisam imao pristup da udaram u osovinicu...zajebano jako. Videću sutra šta mogu da uradim. U svakom slučaju puno hvala na savetima i pomoći.[/
Naprskaj sa wd sprejom ili odvijacem, zapeklo je to, kod svih je tako...