Pneumatske sejalice za kukuruz

Za fergusona odgovara razmak 47cm.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

baš računam i dolazim do te mjere, jer 45cm ako bi stavio, onda vanjski rub gume je preblizu ili 50cm onda bi unutrašnji dio skoro gazio po redu......

Gde bih mogao da kupim ovakve zagrtače?

c2u_Y9yz.jpg
[/URL]image hosting adult[/IMG]

Ja sam isao u olt i tamo me docekao vratar i kaze da cekaju da pocnu sa radom a mole Boga da ne rade.. do duse to je bilo pre nekoliko meseci. Jel se tamo popravila situacija? Onolika firma a u rusevinama, steta.

mislim da rade, bio sam prije 2-3 mjeseca......sada neznam kakva je situacija.....

bili su dobri dok je trebalo, a danas ih nitko negleda.....e to je problem, a vjerojatno ista stvar kao i sa imt-om, dobra lokacija, sada je to već centar grada, a prije, kada su osnovani bili su na rubu grada, industrijska zona......šteta je

Jedno pitanje za clanove koji seju sa rakovicom 65 i psk4, kojom brzinom sejete? Prva, druga? Sejeo bih kukuruz i suncokret, a masina ima siroka creva. Neko mi kaze mora prvom zbog sporijeg kardana neko kaze moze drugom.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Sotir,drugom? Koliko obrtaja? Jedino ako imaš ubrzan kardan,ali opet msm da je drugom prebrzo.
Ja kao i Dukej prva od 1600-2000 obr.

Pitanje za vlasnike monosem sejalice. Imam onaj veliki cistac zrna,ali onaj mali nemam,isto nema ni komsija, gde mogu da nadjem to,ili moze bez njega,prosle godine sam tako radio al mi se ne svidja bas raspored zrna, valjda me neko razume o cemu pricam. :osmeh:

Pitanje za vlasnike monosem sejalice. Imam onaj veliki cistac zrna,ali onaj mali nemam,isto nema ni komsija, gde mogu da nadjem to,ili moze bez njega,prosle godine sam tako radio al mi se ne svidja bas raspored zrna, valjda me neko razume o cemu pricam. :osmeh:

Ja ga nemam vec 12 godina to sam ovde tek na forumu video da postoji ali sejalica radi odlicno raspored super, bez obzira na brzinu rada,moja sejalica je malo starija ona sa dve manje nosece grede ali mislim da su baterije iste kao i na onaoj malo novijoj

Mi samo krenemo prvom da vidimo kako ide i onda druga.Mislim da idemo na nekih 1300-1400 obrtaja,nisam ja jos dovljno vest za setvu,ali se trudim.Sinisa,mislim da kardan nije diran sto se tice stvari oko ubrzavanja.

Koliko god da isplaniram. :osmeh:

A imam toliko da sejem da taman kad uđem u štos sa držanjem pravca ja nemam više gde da sejem. I onda kažu što su ti krivi redovi... :haha::haha::haha:

I mi sejemo sa ferdzom, ali ive godine mozda cemo i rakovicu da uposlimo pa zato pitam. Probacu u basti rakovicu kako seje drugom na 1600 obrtaja, valjda ce biti dobar raspored.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh