Probaj da staviš grafitnu mast u kućišta.
Jos gore Sale...probao,povadio,stavio famovu i mazalica na par dana dodamo...posle me malo strucniji posavetovali za sta je grafitna mast.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probaj da staviš grafitnu mast u kućišta.
Za velika opterecenja i vise temperature rada...probajte pa cete videti da nije za to...grafitna cak nije ni za secke na kombajnima-sa dvojkom krusevackom se kucista daleko manje greju...Grafitna mast je za zatvorena kucista , kao sto su ti reduktori od sejalica, krstovi kardana itd
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Srđane grafitna mast je za veća opterećenja ali nije za velike obrtaje a sejalica nema velikih obrtaja (bar ja tako zapažam) i baš se koristi za zupčanike koji nerade na velikim obrtajima a imaju opterećenje, bilo zatvoreno kućište ili otvoreno, meni se lično bolje pokazala grafitna mast u kućišta pogona setvene ploče a može i u gornje (reduktor) i to namažem pre sezone i loži.To su moja neka zapažanja što neznači da sam u pravu ali no.Za velika opterecenja i vise temperature rada...probajte pa cete videti da nije za to...grafitna cak nije ni za secke na kombajnima-sa dvojkom krusevackom se kucista daleko manje greju...
To se srediOvo su joj jos fabricki a masina je 90 to godiste,zajela se kucista dole gde izlazi osovina ka kardanu i ni nove caure nisu mogle da smanje luft.
Ti posle setve remontuješ sejalicu???Ima li neko vratanca od nodetke tanje crevo?