Pankin koliko si ha posejao prošle sezone?Po pitanju kvaliteta delova postavlja se pitanje koliko ko godišnje poseje.Nije isto kada neko poseje do 100 k.j maksimalno a neko nekoliko puta više za sezonu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja sam obicno vidjao sa 22 rupe i na onoj skici ispod poklopca za razmak zrna ne pise za ploce sa 18 rupa. gde se mogu nabaviti ploce sa 22 rupe i koliko to kosta.
- - - - - - - - - -
I da li je bitna debljina rupe na ploci ili je to standardno na svim, meni se ove cine malo manje ali ne znam.
I ja sam obicno vidjao sa 22 rupe i na onoj skici ispod poklopca za razmak zrna ne pise za ploce sa 18 rupa. gde se mogu nabaviti ploce sa 22 rupe i koliko to kosta.
- - - - - - - - - -
I da li je bitna debljina rupe na ploci ili je to standardno na svim, meni se ove cine malo manje ali ne znam.
Ja juce uzeo kod jednog livca u Kuli 500din po komadu kupovao neku gusanu rundajznu i vidim da ima i raonike,a pre neki dan zvao u Odzake kod njih je 8e po komadu!baš mi i raonici trebaju........
Kada sam bio u Majevici da preuzmem sejacicu uzeo sam ploce sa 70 rupa za soju, rekli su mi da oni ni ne prodaju sa vise od 70 jer je plasticni prsten koji naleze na plocu sa Tomine slike manji na Majevicinim sejalicama i da nema prostora da ploca sa dva reda rupa pokupi dva reda zrna. Zna li neko moze li se taj plasticni prsten sa Nodet-Olt sejalica koristiti i na Majevicinim sejalicama?
Danas bio do najlona pazario neke sitnice za nodetku i kupio ploce za suncokret i soju kad sam dosao kuci ja uz sejacicu dobio ploce za suncokret Jedino sto sam ja sada kupio 18x2,5mm,a dobio sam 18X3,5mm ali nema veze od viska glava ne boli!proizvodjac je neka firma iz Zrenjanina korektne cene delova ali nakupi se lepa cifra!