frenky
Član
Ciro, a nije ona prvo stresla seme pa tek posle dok je nakupila ponovo seme na plocu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uvek ista baterija ili svaka? Trza ploča,pa kad trgne onda ispusti svo semenje,pa idu prazne dok ne navuče i krene sejatiMa nije nikad zapusila u raoniku taman posla na to posebno vodim racuna.... Ali uvek isti problem... Ne poseje nekih metar pa sjur svo seme....
Od ove godine je vise necu pozajmljivati ali me brine taj problem ako mi se nekad desi da znam kako da ga resim...
Uvek ista baterija ili svaka? Trza ploča,pa kad trgne onda ispusti svo semenje,pa idu prazne dok ne navuče i krene sejati
Ma nije nikad zapusila u raoniku taman posla na to posebno vodim racuna.... Ali uvek isti problem... Ne poseje nekih metar pa sjur svo seme....
Od ove godine je vise necu pozajmljivati ali me brine taj problem ako mi se nekad desi da znam kako da ga resim...
Pre kiše ili posle kišeMindjusar, jedno pitanje na brzinu, kojom brzinom seješ kukuruz? Tj. koliko km/h?
Jel istovremeno na svakoj ili naizmeničnoNije uvek ista baterija.... Svakoj se desava...
Jel istovremeno na svakoj ili naizmenično
Kad sam taman sa živcima onda 6-7 km/h kad ide kiša onda i 12km/hEh vidi ga sad... Ajde posle kiše.. Pre kiše, svi ionako žurimo..
Ova tema nikada nije bila zivlja, kao zadnjih dva, tri dana.
Neizmenicno nije na istom mestu svaka... Znaci 3 seju lepo jedna preskocila pa posle obrnuto i sve tako...
A ja bi dodao još i možda potrošene ploče ili proizvedene iz male privrede....konusno-tanjirasti par
Po meni skroz OK@Mindjusar, hvala za precizne podatke. Prošle godine me napraviše na manijaka što sejem oko 8 km/h, sad znam da ima i većih umetnika..
Jedan klip iz prošlogodišnje setve
http://youtu.be/a0Hz4o4cuA8