Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ćira u akciji kupovine. Biće zanimacije mesec dana....
Koliko su debela siroka creva a koliko tanka... Da znam da mi neko ne uvali obrnuto..
Ciro kad vidim koliki imas budzet dodjem u iskusenje moju da ubacim u oglase.
..... ufff .... neznam šta bi ti rekaoI koja bolje uvlači?
Ma kad se priključi kardan, obe lepe.. Nego da ne idemo u nedogled... Zbunićemo Ćiru....... ufff .... neznam šta bi ti rekao
Ma kad se priključi kardan, obe lepe.. Nego da ne idemo u nedogled... Zbunićemo Ćiru..
Dulka, meni treba ovo pod pozicijom 20......
ili bolje rečeno ovo sa slika na ovoj sijačici iz 2011 godine......mislim da bi mogao montirati kod mene
Kad pogledas sa strane ako ima ovakva vratanca onda je sa sirokim crevima:Koliko su debela siroka creva a koliko tanka... Da znam da mi neko ne uvali obrnuto..
Pronadji u ovoj temi post broj 6523, kolega je u prvoj rečenici sve rekao...Samo obratite paznju na kardan... Treba dobar kardan...
Ako bude dobre volje a ako ga zbunite kako ste počeli možda će da sije sezonu 2106tuĆira u akciji kupovine. Biće zanimacije mesec dana....
Da moze i sa 24 zuba ali ne moze razmak u redu manji od 2,4cm a sa 16 moze od 1,6 pa navise.Kad koristiš ploče od 120 rupa ne treba lančanik od 16 zuba
Ako bude dobre volje a ako ga zbunite kako ste počeli možda će da sije sezonu 2106tu