Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najbolje je praktičnim primerimaKolega Mindjusar uvek ima najbolje objasnjenje za sve.
Koliko su debela siroka creva a koliko tanka... Da znam da mi neko ne uvali obrnuto..
Kad pogledas sa strane ako ima ovakva vratanca onda je sa sirokim crevima:
A ako ima ovakva vratanca onda je sa uskim crevima:
Ide i koja prazna rupa
Glavila ti ploca,verovatno si pretegao vratanca,oce kad nisu original ploce,posto svi prave sve pa ima i tanjih i debljih....Ili si je zapusio u raoniku.Ajde kad smo vec kod praznih rupa kolega....
Prosle godine sam radio sa OLT (pozajmljenom) i gotovo uvek ima po neka prazna rupa nebitno na kojoj bateriji!!!!!! To mi se pokazalo posle kao izuzetno lose u suncokretu!!!!!!
I desava se sledece (pretprosle godine) ne poseje nekih 1-1.5m i onda svo seme baci na isto mesto!!!!!!!! Posebno suncokret!!!
Ili nije skidač namešten kako treba - više namaknut,ili je loš - nema one sitne zube,ili nema dovoljno vakuma,ili trza ploča,....Ajde kad smo vec kod praznih rupa kolega....
Prosle godine sam radio sa OLT (pozajmljenom) i gotovo uvek ima po neka prazna rupa nebitno na kojoj bateriji!!!!!! To mi se pokazalo posle kao izuzetno lose u suncokretu!!!!!!
I desava se sledece (pretprosle godine) ne poseje nekih 1-1.5m i onda svo seme baci na isto mesto!!!!!!!! Posebno suncokret!!!
Glavila ti ploca,verovatno si pretegao vratanca,oce kad nisu original ploce,posto svi prave sve pa ima i tanjih i debljih....Ili si je zapusio u raoniku.