Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kao sto napisa nas moderator proveri remen koliko je naspanovan i dali nije negde vise pojeden, ako je uredu onda skini remen i proveri kakvi su lezajevi.Pozdrav,nov sam na forumu...imam nodet-ovu sejalicu.... uzeo sam je pred sam kraj 2013... u solidnom je stanju,nisam je palio do pre neki dan.. kada sam je upalio primetio sam da mi turbina ne radi ravnomerno,nego stalno varira sa zvukom... kao da se dobija dodatne obrtaje.. u cemu je problem??
Olt je 1984 godiste a Nodet je malo starija, posejala je vise a opet u boljem je stanju nego Olt.znas li koje je god nodetka????
Jel OLT seje soju,a Nodet kukuruz?
Vidim za 560 je kacis,a ne za fergusona,kakva je razlika u potrosnji?
moja nodetka je,koliko vidim ista kao tvoja... kako se proveravaju godine proizvodnje???Olt je 1984 godiste a Nodet je malo starija, posejala je vise a opet u boljem je stanju nego Olt.
@NA, OLT nije prodata niti se prodaje.
Sa prenje strane kućišta baterije (gledajući od napred s desne strane) ima krug i u njemu dvocifren broj...god. prizvodnjemoja nodetka je,koliko vidim ista kao tvoja... kako se proveravaju godine proizvodnje???