Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kao sto napisa nas moderator proveri remen koliko je naspanovan i dali nije negde vise pojeden, ako je uredu onda skini remen i proveri kakvi su lezajevi.Pozdrav,nov sam na forumu...imam nodet-ovu sejalicu.... uzeo sam je pred sam kraj 2013... u solidnom je stanju,nisam je palio do pre neki dan.. kada sam je upalio primetio sam da mi turbina ne radi ravnomerno,nego stalno varira sa zvukom...kao da se dobija dodatne obrtaje.. u cemu je problem??
Olt je 1984 godiste a Nodet je malo starija, posejala je vise a opet u boljem je stanju nego Olt.znas li koje je god nodetka????
Jel OLT seje soju,a Nodet kukuruz?
Vidim za 560 je kacis,a ne za fergusona,kakva je razlika u potrosnji?
moja nodetka je,koliko vidim ista kao tvoja... kako se proveravaju godine proizvodnje???Olt je 1984 godiste a Nodet je malo starija, posejala je vise a opet u boljem je stanju nego Olt.
@NA, OLT nije prodata niti se prodaje.
Sa prenje strane kućišta baterije (gledajući od napred s desne strane) ima krug i u njemu dvocifren broj...god. prizvodnjemoja nodetka je,koliko vidim ista kao tvoja... kako se proveravaju godine proizvodnje???