Pneumatske sejalice za kukuruz

Nisam imao nikad problem ni sa nicanjem niti sa bilo cim drugim! Nego me zanima sta oznacavaju ti brojevi i mislim da je Montoya upravu, jer je ovo na slici MAX. dubina, ne mogu vise tockovi gore! Sutra cu je podesiti na betonu i izmeriti pa cu posle proveriti u njivi kakava je situacija!

Na jednoj bateriji ,na pneumatskoj agriji normalno radi sa plocama za soju i suncokret a cim stavim ploce za kokuruz lomi stift ,druge baterije rade normalno promenem ploce stavim sa druge baterije opet lomi ,negde kaci a nemogu da vidim gde,jel imo neko slicni problem,mozda je sitnica il da zovem servis.
Kod mene je bio taj problem sa plocama za repu, probaj da kad stavis plocu ne stegnes skroz onaj sraf vec pusti da ima malo lufta , jer izgleda ili da je ploca malo deblja ili je onaj plasticni prsten malo puniji.

Raskacite tu sekciju na zvonu pa rucno okrecite. Pa cete videti mozda i u prenosu ima neke smetnje. Treba probati i ovo sto je clan mihajlodl napisao.
Sad mi pade na pamet da je mozda i feder civija lose nabijena tj da jedan kraj malo strci i kaci zupcanik u ozubljenju. Pa zato lomi. Skinite poklopac na sekciji i pogledajte.

Kako prepoznati orginal sejalicu Nodet Pneumaseum 2 i OLT??????????????? :sta: Malo se raspitujem gledam sejalice i pocecu da obilazim placeve i prodavce pa me zanima kako da prepoznam Nodetku od OLT!!!!???????

Sad svi ofarbaju te OLT sejalice pa satave u oglase kao Nodet!!!! Ja nezelim da kupim OLT vec Nodet pa me zanima nasta prvo da obratim paznju da ih uopste propoznam kad su sve slicne!!!!

Samo nova daces pola para za polovnu i macku u dzaku...dobro razmisli ja jesam!Za dogodine

Veruj mi neznam sta da radim.... Da li da je kupim za 2000e i ulozim ako treba jos 1000e i ima da je dovedem u neko pristojno stanje... A ima dosta njih koji su sad skoro kupovali te polovne i sluze odlicno...

Moze da se nadje dobra polovna,samo treba malo potraziti i biti strpljiv. Moja je kostala 1420-1430e kuci sa malim servisom,posejala 50kj bez kvarova i jos ima dosta zivota u njoj.

Ciro i ja sam jurio i gledao sve i svasta!,Kod zadnjeg coveka kod koga sam otisao je bio(Prevarant!) Milenko iz Curuga koga sam nasao na Kupujem prodajem!

Kupio sam novu Agriu i Prezadovoljan sam!

Zaboravi na placeve,samo novo!

Pozdrav,nov sam na forumu...imam nodet-ovu sejalicu.... uzeo sam je pred sam kraj 2013... u solidnom je stanju,nisam je palio do pre neki dan.. kada sam je upalio primetio sam da mi turbina ne radi ravnomerno,nego stalno varira sa zvukom... :sta: kao da se dobija dodatne obrtaje.. u cemu je problem??

Ћиро зашто баш мора Нодет.зашто не Мајевица или Агрија?Мало додаш и купиш нову Лару...За твоје потребе одлична.

Sve to stoji ali ja sam nekako vise za Nodetku... Sta ja znam delova ima na svakoj pijaci,nju pozajmljujem (znam je) lagana je i dobro je nosi 539... A moze da se najde za 2000+e..

E sad Majavicina Lara mi se nesvidja to slobodno mogu da kazem.... Od majavice mogla bi da dodje u obzir samo MAja ali za to treba vise ::novac::..

Agrija su mi ODLICNE sejalice samo nikako da se raspitam koliko je sad NOVA Agrija 4-reda??? :sta:

Raspitivao sam se malo za novu OLT i ona je oko 5000e e sad neznam koliko je tacna informacija....

Nazad
Vrh