Pneumatske sejalice za kukuruz

Oko 105cm,ali sve zavisi od trapa.Probaj na 105 pa ces videti da li treba par cm uvuci ili izvuci markirant.

- - - - - - - - - -

Kako to misliš na sredini traktora?
Umesto tocak da ide po markirantu prati se to belo na sredini traktora.

slika je od clana Mindjusar,nadam se da se ne ljuti sto sam iskoristio njegovu sliku.
Picture101-1.jpg

Sad su namešteni markiri da pratim točkom,ako bi hteo da pratim sredinom traktora treba da pomerim svaki markir za pola širine trapa gore ili napolje?

Mislim da je ovako lakše pratiti nego preko točkova verovatno ću sutra da probam

Pozdrav. Imam problem sa sejalicom monosem pnu. Radi sve normarno i onda odjednom jedna baterija baca na jednom mestu dva zrna, pa opet sve ok, pa za nekih 10m opet baca po dva. A ovako kad baca baca bez problema samo sto se na nekim mestima javlja po dva

@denisbusur, ako ti baca po dva, to je verovatno uhvati se na plocu dva semena, a zato sluzi mali crni tockic sa leve strane ba bateriji, on je bas za to fino stelovanje, ako su sitna Zrna, podesi se se odgovarajuca rupa tako da se oslabi vakum u bateriji i jedno zrno otpadne, na prethodnim stranam je @panonstib pisao o tome. Probaj da ga staviš na 1 ili 2, pa okreci pogonski tocak rucno i gledaj kako se ponaša.

Nazad
Vrh