Rasa91
Član
Na kolko bari treba da su napumpane gume na OLT sejalici?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sam sejao uvek tacno zbog spartanja i branja i skoro uvek ide ulagac po vrsti koja je posejana i nikad vec 10tak godina nije izbacila seme i na maloj i na vecoj brziniTo onda je bilo udvajanje sa nekim razmakom,pravi majstor poseje na red,da momci lako ošpartaju i ako sejelica poseje i jedan red u poslednjem prohodu,a u tom slučaju izvlači,jer u soji neisključujem i nedižem setvene aparate
Pa i neće kukuruz izbaciti
Soja se seje pliče,ima je dosta u redu i ako je gornji sloj malo suvlji na površini se može naći priličan broj semena
Univerzal,Zrenjanin...privatnik,prazno mi sanduce slobodno me kontaktiraj naci cu ti i broj telefona....3 hiljade 4 komada,gde ces jeftinije?! Isprobane,nema greske,svaka rupa nosi zrno,cak i ono najvece gde vreca tezi 9,8 kg! Mozda je 5,5 rupa za kukuruz ali i 5 je mnogo bolje od 4,5 mmPošto i gde,znači ploče menjaš a redukcija ostaje ista..........pp nemožeš da primiš
Je moze neko da mikaze koliki razmak treba da bude o d prvog ulagaca na bateriji do tanjira paraca ?
Zavisi da li hoćeš da markir bude na sredini traktora ili na točku, kao i od broja redova sejalice. Prvo daj te podatke...
Zavisi da li hoćeš da markir bude na sredini traktora ili na točku, kao i od broja redova sejalice. Prvo daj te podatke...