savato
Član
Za kukuruz...posto imam od 22 rupe,sa ovima cu imati siri diapazon rasporeda izmedju zrna...inace kupljene na vasaru u Debeljaci,od privatnika firma Univerzal iz Zrenjanina,jel ima neko njegove ploce?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pošto i gde,znači ploče menjaš a redukcija ostaje ista..........pp nemožeš da primišDanas se ponovio...kupio ploce sa 18 rupa,fi 5mm...
Po meni sto vise rupa na ploci to bolje...![]()
Al kao što neko reče više volim više rupa...
Zasto ne moze sa 18 rupa da se seje kukuruz? Ja sejem sa18. Precnici rupa 4,5 za kukuruz, a 2,5 za suncokret.Jeste,covek je u pravu.
Te ploce od 18 rupa su za suncokret.
ovo se slažem sa mindjušarem šteta što nema i za tri reda rupa neko bi sejao i sa takvim pločama ja lično sejem sa 93 rupe i dobijam nekih 3cm zrno od zrnaGledaj da nema klima uređaj
Da što manje klima na njemu sve
- - - - - - - - - -
Ti neseješ nego bacaš,ako imaš viška,bolje daj meni nego da seješ zrno na zrno
uzmi imbus 8 tu u sredini odvrni taj šraf i samo bi trebalo da sidje jer je ono na nutevimaLjudi uzeo sam na turbini od nodetke da menjam lezaj (tj ima dve turbine jedna je za insekticid) i skinuo sam turbinu od insekticida i dosao
na ovo[/URL][/IMG]prethodni vlasnik je vario ispod ovog zupcanika.![]()
Ako je neko radio ovo da mi objasni kako da uradim da ne brusim var ako ne treba.