savato
Član
Za kukuruz...posto imam od 22 rupe,sa ovima cu imati siri diapazon rasporeda izmedju zrna...inace kupljene na vasaru u Debeljaci,od privatnika firma Univerzal iz Zrenjanina,jel ima neko njegove ploce?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pošto i gde,znači ploče menjaš a redukcija ostaje ista..........pp nemožeš da primišDanas se ponovio...kupio ploce sa 18 rupa,fi 5mm...
Po meni sto vise rupa na ploci to bolje...
Al kao što neko reče više volim više rupa...
Zasto ne moze sa 18 rupa da se seje kukuruz? Ja sejem sa18. Precnici rupa 4,5 za kukuruz, a 2,5 za suncokret.Jeste,covek je u pravu.
Te ploce od 18 rupa su za suncokret.
ovo se slažem sa mindjušarem šteta što nema i za tri reda rupa neko bi sejao i sa takvim pločama ja lično sejem sa 93 rupe i dobijam nekih 3cm zrno od zrnaGledaj da nema klima uređaj
Da što manje klima na njemu sve
- - - - - - - - - -
Ti neseješ nego bacaš,ako imaš viška,bolje daj meni nego da seješ zrno na zrno
uzmi imbus 8 tu u sredini odvrni taj šraf i samo bi trebalo da sidje jer je ono na nutevimaLjudi uzeo sam na turbini od nodetke da menjam lezaj (tj ima dve turbine jedna je za insekticid) i skinuo sam turbinu od insekticida i dosao
na ovo[/URL][/IMG]prethodni vlasnik je vario ispod ovog zupcanika.
Ako je neko radio ovo da mi objasni kako da uradim da ne brusim var ako ne treba.