Pneumatske sejalice za kukuruz

Ici ce u oglase kad odem kuci pa je uslikam,sad stvarno nemam slika. Jedino ce u oglasima biti jaca cena,daleko je prolece pa mozda neko naleti. :osmeh:

To je poslovna tajna,a siguran sam da sam joj jako blizu. :osmeh:

- - - - - - - - - -

Branko to je tajna,sutra cete videti ponovu ali Vas molim da sacuvate tajnu posebno oko CENE ponove. :cool:

Mislimmmm mogu ja i onu drugu da prodam ali nije red jedan dobar drugar mi je prodao ispod cene,pa je red bar do Bozica da je zadrzim.

- - - - - - - - - -

Jednom sam duv'o i dosta mi je duvanja. :osmeh:

Ova Vicon sejalica je namenjena za direktnu setvu, a ovi što tvrde suprotno ja bih zamolio da iznesu argumente i da ubede članstvo u to!

Ova sejalica je komentarisana.:ppozdrav:

http://www.agropijaca.com/polovni,1138634,Monosem-NX-6R.html

3509-Monosem_NX_6R-1138634-0.jpg

Vicon ili ne Vicon , mali je dijametar diska za ulaganje djubriva ,a posto se u no-Till-u djubrivo nemoze uneti drugacije osim sejalicom, samim tim fosfor i kalijum ne mogu da se unesu na dovoljnu dubinu 15+ cm . U specificnim situacijama moze da se koristi za setvu bez obrade kada ima dovoljno hranjivih elemenata u zemljistu ,a kada se koristi samo 1/5 ili 1/4 potreba kao startno djubrivo, vise je univerzalna nego klasicna No-till sejalica. Napisao sam u malc obradi jer je najpogodnija za tu vrstu obrade, kada osnovno djubrenje izvrsimo pre zastitne obrade i unosimo ga na 15+ cm ,a sa sejalicom ostatak djubriva do predvidjene kolicine.

Nazad
Vrh